اشک هایی که برای سید جاری شد/ عارفی بدون ادعا

خبرگزاری شبستان: وقتی سید پشت تریبون رفت تنها با صدای «سلام علیکم» اشک مردم ناخودآگاه و بدون اختیار بی صدا از پشت مژه هایشان جاری شد و سید آرام و متین و باوقار از مسئولیت خدمتگزاری خودش می گفت.

خبرگزاری شبستان/اراک

 

سید روحانی خوش قلب و مهربانی است این را از عکسش هم می توان فهمید تبسم زیبایی بر لب دارد که تو را به سوی بهترین ها فرا می خواند،  50سال است که در روستاهای اطراف اراک مشغول به کارهای فرهنگی و تبلیغ دین است و همچنان بدون خستگی و پرتوان به راهش ادامه می دهد.

 

روحانی که در راه تبلیغ آموزه های دینی به مردم، کسی جز خوبی از او یاد نکرد او با زبان خوش و صبورانه با مردم رفتار می کرد؛ مرد و زن وپیر و جوان او را دوست دارند؛ زمانی که شروع به کار در روستا کرد سن و سال زیادی نداشت با لباس روحانیت که نشان از رسالت دارد مسیر ناهموار روستاها را پیمود تا بتواند دین خود را به اسلام ادا کند و گامی در جهت اعتلای دین برداشته باشد؛  اما امروز گرد پیری و بیماری بر تن رنجور این سید بزرگ نشسته و با وجود نارسایی کلیوی و هفته ای چند نوبت دیالیز  اما شیرینی حس تبلیغ و حضور در بین مردم به او آرامش می‌دهد.

 

او فقط یک مبلغ دین نبود و مانند پدری مهربان در تمام زمینه های فرهنگی، اجتماعی و عمرانی به مردمی که مانند فرزندانش بودند یاری رسانی می کردو خود را مسئول و خادم مردم می دانست.

 

حجت‌الاسلام حسینی به دلیل اختناق‌های دوران ستم‌شاهی در کنار تحصیل، خدمات فرهنگی و دینی خویش را از همان روستای کوچک خود آغاز کرد و به پرورش نسل جوان و انقلابی پرداخت؛ حضور در تجمعات و برگزاری راهپیمایی در دوران شکل‌گیری انقلاب و تبلیغ در روستای مرادآباد و روستاهای اطراف همچون آزاد مرزآباد، میقان، مشهدمیقان و مشهدالکوبه و حضور در جبهه‌های نبرد، سخنرانی و بیان احکام و مسائل دینی در ایام تبلیغی ماه‌های محرم و صفر، ماه مبارک رمضان و مناسبت‌ها و اعیاد دینی و وفیات در روستاها و مساجد محله سکونتشان در قم و مشاوره دینی در آسایشگاه جانبازان تهران از جمله توفیقاتی بود که در طول 50 سال خدمت صادقانه فرهنگی نصیب ایشان شد.

 

بچه های کانون فرهنگی هنری حضرت مهدی(عج) مسجد چهارده معصوم(ع)  روستای مراد آباد برای بزرگ روستایشان سنگ تمام گذاشتند حدود یک ماه برای برگزاری مراسم نکوداشتش زحمت کشیدند، پیگیری کردند و تعامل ها کردند تا دیروز همکاری سایر نهادهای روستا را جلب کرده و مراسمی در حد شان این سید بزرگوار برایش برگزار کردند.

 

 

حجت الاسلام صفر قربانپور، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی که برای سخنرانی در این مراسم آمده بود از تلاش همه روحانیون برای هدایت مردم به راه خدا گفت و برنامه های شوم دشمن درراستای هجوم به ارز ش های دینی و اسلامی جوانان را با آگاهی و تلاش های مبلغات دینی و هدایت گر ی های آنان بی اثر خواند.

 

این مقام مسئول افزود: برگزاری مراسم نکوداشت در زمان حیات بزرگانی چون سید حسن حسینی که سالها عمرش را در راه آگاهی سازی مردم گذرانده سبب می شود  روش زندگی و فعالیت های این بزرگان برای نسل های جوان تبیین و معرفی شود تا جوانان این گنجینه های دانش و تجربه را الگوی خود در زمینه های مختلف قرار دهند.

 

حجت الاسلام قربانپور اظهار کرد: با وجود تلاش بی وقفه دشمنان برای کمرنگ کردن حضور مردم در مساجد و هیات ها و مراسم های مذهبی،  اما باز هم شاهد حضور پرشور مردم در مناسبت های مختلف هستیم که این نشان دهنده قوی بودن پایه های اعتقادی و مذهبی ملت مسلمان ایران است.

 

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی افزود: تقدیر از عالمان کار بزرگی است و علمایی که مانند حجت الاسلام سید حسن چهره خوب از دین برای مردم ترسیم کردند جایگاه والایی نزد خداوند دارند.

 

 

وقتی سید پشت تریبون رفت تنها با صدای «سلام علیکم» اشک مردم ناخودآگاه و بدون اختیار بی صدا از پشت مژه هایشان جاری شد و سید آرام و متین و باوقار از مسئولیت خدمتگزاری خودش می گفت؛ می گفت که مسئولان مرا ببخشند که برای هر کاری دهها بار به سراغتشان می رفتم و مزاحمشان می شدم، می گفت اهالی روستاهایی که چند سال مرا تحمل کردید اگر شما را اذیت کردم حلالم کنید، من زیر پای شما را جارو می کنم کوچک همه شما و خادم همه هستم و ..

 

حالا دیگر اشک های بی صدای مردم، صدادار بر روی گونه هایشان جاری شده بود؛ علاقه و ارادتشان به سید روستا را در اشک هایشان می شد فهمید.

 

مراسم بسیار معنوی و باشکوهی برگزار شده بود حال همه دگرگون شده بود، همانند زمانی که پدری دست پرمهرش را بر سر فرزندانش می کشد.

 

 

حجت الاسلام رئوف جعفری یکتا، از دیگر سخنرانان این مراسم نکوداشت است او از دوستان و هم حجره ای های سید حسن است. او سخنانش را از زهد، تقوا، ایمان و نماز این سید بزرگوار آغاز کرد و مرتبا در سخنانش از زهد و پارسایی وی سخن می گفت.

 

جعفری یکتا گفت: سید حسن حسینی از معدود افرادی است که هیچ علاقه ای به دنیا و مال دنیا ندارد، خانه او به سبک قدیم است و هیچ اثری از تجمل در آن دیده نمی شود، تنها علاقه سید حسن درس و مباحثه و نوشتن کتاب و فلسفه است؛ از حق سیانت خودش هم کوچکترین استفاده ای نمی کرد کمک های زیادی به محرومین و مستمندان می کرد.

 

او گاهی از سید حسن به  «ابوذر زمان»نام برد و جایی هم او را مجتهد مسلم دانست و تعریف کرد: سید حسن مدت مدیدی در مرکز نگهداری جانبازان تهران مشغول فعالیت فرهنگی و اقامه نماز شد و زمانی هم که مسئولان آنجا روحانی دیگری را دعوت به کار کردند سید حسن بدون دریافت هیچگونه دستمزدی انجا را ترک کرد و وقتی که به او گفتم سید تو باید حقت را بگیری در جواب گفت: من برای رضای خدا کار کردم و هیچ وقت طلب پول نمی کنم.

 

اجرای مداحی سید جواد رفیعی از مداحان برجسته استان مرکزی، برپایی نمایشگاهی از جوانی سید و همه سال های فعالیتش و برپایی سفره متبرک شام از دیگر برنامه های جنبی این مراسم نکوداشت بود.

 

 

گزارشی از لیلا آجرلی

 

کد خبر 655887

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha