به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، سیدعلی فتح میر محمدی، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد امروز ( ۲۲ شهریور ) در نشست کارگروه اجتماعی استان به نقش خانواده ها در زمینه آثار مخرب فضای مجازی اشاره کرد و گفت: خانواده ها باید فرزندان خود را در برابر آثار منفی فضای مجازی مدیریت و کنترل کنند.
میرمحمدی شخصیت سازی از چهره های کاذب در فضای مجازی، ارائه الگوهای نامناسب، کاهش محبت و احساسات، از هم گسیختگی خانواده، دور شدن جوانان از ارتباطات اجتماعی، افزایش طلاق، ورود به حریم خصوصی خانواده ها، پرده دری حیاء و عفت، روی آوری به اعتیاد و جرائم را برخی از عوامل مخرب فضای مجازی عنوان کرد.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: این موضوع بسیار مهم است که تاکید شود، نقش مخرب شبکه های اجتماعی و فضای مجازی قدرت انگیزه، ابتکار و خلاقیت جوانان را می گیرد.
به گفته وی، هرچند که این شبکه ها با این اثرات منفی و مخرب اهمیت بالائی برای آگاهی و توسعه جوامع، سازمان ها و افراد دارد اما انتخاب بعد مثبت یا منفی هر فناوری توسط خود کاربر است که باید در این رابطه آگاهی بخشی و فرهنگ سازی انجام شود.
میر محمدی با بیان اینکه همه اقشار مختلف جامعه به نوعی در معرض خطر آثار منفی فضای مجازی قرار می گیرند، تاکید کرد: با تصمیم گیری، سیاست گزاری، برنامه ریزی صحیح مطالعه شده و علمی و با اقدامات هماهنگ می توان از این آثار مخرب پیشگیری کرد.
وی با اشاره به اینکه کانال هایی با کارائی مثبت هم در فضای مجازی وجود دارند، گفت: اگر در برابر کانال های مخرب احساس خطر نکرده و هشدارهای لازم را جدی نگیریم با معضلات و مشکلات اجتماعی و امنیتی هم روبرو خواهیم شد.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد نسبت به برگزاری نشست های مختلف پیرامون معایب و محسنات فضای مجازی با صدا و سیما، رسانه های مختلف، دستگاه های اجرائی، دانشگاه ها و فضاهای آموزشی و آموزش و پرورش و برای ارتقاء سطح رسانه ای جوانان و نوجوانان تاکید کرد.
نظر شما