پیشتازی بیمارستان خیریه علامه شیخ کرمی اهواز در خدمات دهی به بیماران/ ضرورت ورود خیرین سلامت در تامین کمبودها

خبرگزاری شبستان: رئیس بیمارستان خیریه آیت الله علامه شیخ کرمی اهواز با اشاره به خدمات دهی گسترده این بیمارستان به مراجعان اظهار کرد: سالانه بیش از ۳۵۰ هزار مراجعه کننده از اهواز و استان های همجوار از خدمات درمانی این بیمارستان بهره مند می شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، محمد حسین ملائی زمانی، رئیس بیمارستان خیریه آیت الله علامه شیخ کرمی اهواز، امروز (20 شهریور) در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: بیمارستان خیریه علامه شیخ کرمی اهواز سال 73 و در مساحتی حدود یک هکتار در دو طبقه و 10 هزار متر مربع با ظرفیت اسمی 96 تخت کلنگ‌زنی شد.

 

وی با بیان اینکه این بیمارستان در سال 79 به بهره برداری رسید، افزود: بیمارستان خیریه علامه شیخ کرمی با وجوهات شرعیه توسط آیت الله محمد کرمی احداث شد که پس از 2 سال فعالیت عملا غیرفعال شد.

 

زمانی با اشاره به واگذاری این بیمارستان از سوی آیت الله شیخ علامه کرمی به مقام معظم رهبری در سال 82، اذعان داشت: مقام معظم رهبری این بیمارستان را برای تجهیز و راه ‌اندازی مجدد به کمیته امداد واگذار کرد و به این ترتیب بیمارستان کرمی با اعتبار چهار میلیارد تومان از سوی کمیته امداد امام خمینی (ره) تجهیز و بازسازی شد.

 

وی خاطر نشان کرد: این بیمارستان در سال 85 در فاز دوم با ظرفیت 196 تخت و مجهز به تمام امکانات درمانی مجددا فعالیت خود را آغاز کرد و اکنون با گذشت 10 سال و دارا بودن 245 تخت فعال خدمات دهی به بیماران را عهده دار است.

 

رئیس بیمارستان آیت الله علامه کرمی با اشاره به قرار گرفتن این بیمارستان در منطقه محروم شهر اهواز و جمیعت بالای 700 هزار نفری تصریح کرد: سالانه بیش از 350 بیمار به این بیمارستان مراجعه می کنند که درصد بالایی از این مراجعه کنندگان از شهرها و استان های اطراف هستند.

 

وی با بیان اینکه خدمات دهی به مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) در این بیمارستان به صورت رایگان صورت می گیرد، بیان کرد: بیش از 250 درصد مراجعه کنندگان به این بیمارستان از مددجویان کمیته امداد هستند.

 

زمانی با اشاره به اینکه بیمارستان خیریه آیت الله کرمی در 12 سال ابتدای فعالیت در ارزشیابی کشوری حائز رتبه درجه یک شد، اظهار کرد: همچنین این بیمارستان در سال های 92 و 93 درجه یک مثبت را دریافت و اکنون بعد از بیمارستان های دولتی امام، گلستان و رازی بیشترین مراجعات را در بخش بستری و سرپایی دارد.

 

وی با تاکید بر اینکه خدمات تخصصی این بیمارستان با تعرفه دولتی به بیماران داده می شود، اذعان داشت: حضور بیش از 110 پزشک متخصص و فوق تخصص و دارا بودن 2 پزشک فوق تخصص مقیم از مزیت های این بیمارستان است.

 

رئیس بیمارستان آیت الله علامه کرمی اهواز ضریب اشغال تخت ‌های این بیمارستان را بیش از 90 درصد عنوان کرد و گفت: وصولی بیمارستان از هزینه درمان بیماران، سازمان‌ های بیمه‌گر و کمک ‌های کمیته امداد حاصل می ‌شود که کل اعتبارات با درآمدها برابر است.

 

وی با اشاره به مشکلات این بیمارستان اضافه کرد: با وجود اینکه این بیمارستان به کمیته امداد امام خمینی (ره) وابسته است، ولی این سازمان جوابگوی مشکلات مالی این بیمارستان نیست.

 

زمانی خاطر نشان کرد: هر سیستم درمانی باید پس از حدود هشت سال بازسازی شود ولی بیمارستان آیت ‌الله کرمی پس از 12 سال به دلیل نبود منابع مالی بازسازی نشده و تنها برخی از دستگاه‌ ها را تعمیر کرده ‌ایم.

 

وی با بیان اینکه بازسازی بیمارستان علامه کرمی اهواز به بیشتر از 6 میلیارد تومان نیاز دارد، اذعان داشت: ورود خیرین سلامت در این بخش ضروری است و باید شرایطی فراهم شود که از ظرفیت خیرین سلامت استفاده مطلوب برده شود.

 

کد خبر 655009

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha