بانوی کُرد پا در رکاب گردشگری کرمانشاه

خبرگزاری شبستان: مریم معبدی با پیام معرفی صنعت گردشگری کرمانشاه بسیاری از شهرهای ایران را با دوچرخه رکاب زده است.

خبرگزاری شبستان: صنعت گردشگری در ایران علاوه بر اینکه دارای ظرفیت بسیار خوب و بالایی است فرصت مطلوبی را نیز برای معرفی ایران و نقاط زیبایی مختلف کشورمان ایجاد کرده است و جاذبه های باستانی و ایرانی را به رخ جهانیان کشیده است.

 

 

مریم معبدی بانوی رکاب زن و ورزشکار کرمانشاهی است که به قصد معرفی جاذبه های گردشگری استان به سراسر ایران سفر کرده و برای ادامه این کار سفر به کشورهای دیگر دنیا را در برنامه دارد.

 

*رکاب زنی هفت هزار کیلومتری برای معرفی کرمانشاه

 

وی در گفت و گویی با خبرنگار خبرگزاری شبستان از علاقه فراوان خود به رشته های مختلف ورزشی مانند کوهنوردی، ژیمناستیک و شنا می گوید و می افزاید: از آبان ماه سال گذشته به صورت حرفه ای ورزش دوچرخه سواری را آغاز کرده و در طول این مدت تاکنون 7 هزار کیلومتر به نقاط مختلف ایران را رکاب زده ام.

 

 

این بانوی ورزشکار که ابتدا رکاب زدن را از تمام شهرستان های استان کرمانشاه آغاز کرده است، تصریح کرد: پس از حضور در تمام شهرستان های استان کرمانشاه با طی کردن مسیری به طول 3 هزار و 500 کیلومتر به مدت 40 روز سفر خود را به سمت اهواز سپس اندیمشک، ماهشهر، بندرعباس، جزایر سه گانه قشم، هنگام و هرمز  و به سمت چابهار آغاز کردم.

 

 

به گفته معبدی، پیام من در این کارمعرفی جاذبه های ایران و استان و همچنین توسعه صنعت گردشگری از طریق سفر به کشورهای دیگر دنیاست که این کارم را نهایتا تا 6 ماه دیگر آغاز خواهم کرد.

 

 

وی با اشاره به تعامل با گردشگران مناطق مختلف کشور و جذب توجه و مشارکت آنها برای کمک به مناطق دورافتاده و محروم استان، اضافه کرد: برقراری اینچنین ارتباطاتی موجب حضور بچه های سایکل توریست در یکی از مناطق محروم استان ایجاد کتابخانه و تأمین کتاب های مورد نیاز آنها شد.

 

 

*تلاش برای حضور هنرمندان ایرانی و اروپایی در کرمانشاه

 

این بانوی کرمانشاهی، یادآور شد: هدف من همچنین ایجاد شرایط لازم برای حضور هنرمندان ایرانی و اروپایی در استان به منظور توسعه پایدار اکوتوریست از طریق برگزاری ورکشاپ در این زمینه است که علاوه بر آشنایی هنرمندان کرمانشاهی با این مسائل فرصت های سرمایه گذاری در استان را نیز فراهم می کند.

 

 

معبدی، با بیان اینکه سفرهای وی هزینه آنچنانی ندارد و بیشتر مواقع در طول سفر میهمان گردشگران و ساکنان مناطق مختلف ایران است، افزود: بزرگترین مشکل من در این مسیر تحمیل هزینه دریافت ویزا است که با چالش رو به رو بوده و نیازمند حمایت دستگاه های ذی ربط در این زمینه هستم.

 

 

وی به تجربیاتش در سفرهای مختلف اشاره  و عنوان کرد: با رکاب زدن در جاده باید در طبیعت خود را برای هرگونه اتفاقی آماده کرد و گرمی و سردی و همچنین خطرات را به جان خرید و انجام این سفرها شرایط مقابله با طبیعت و حوادث آن را به من آموخت و کرفتن تصمیم در لحظه برای بقا را به من یاد داده است.

 

 

این بانوی ورزشکار، با اشاره به اینکه حرکت در دل طبیعت حس مسئولیت پذیری را تقویت می بخشد، گفت: در این لحظه است که انسان برای داشته ها و امکانات خود ارزش قائل می شود و با داشتن حس اعتماد به نفس و توانمندی امید به آینده در انسان زنده می شود.

 

 

*ایجاد حس شکوفایی با رکاب زدن دوچرخه

 

معبدی، ایجاد حس شکوفایی و تقویت کارآفرینی را از دیگر مزیت های سفرهای خود عنوان کرد و گفت: با انجام این سفرها بارها شاهد شرایط زندگی سخت انسان هایی بوده ام که توانسته اند با این شرایط با همتی والا زندگی کنند و از آنها درس بگیرم.

 

 

گزارش: سهیلا شعبانی

 

کد خبر 653890

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha