به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، حجت الاسلام محمد جوادی، امام جمعه موقت همدان، ظهر امروز (18 شهریور) در خطبه های نماز جمعه این هفته در حسینیه امام خمینی (ره) همدان گفت: تقوای الهی به معنای خداشناسی و آگاهی نسبت به اعمال این دنیا است.
وی، معرفت الهی را بالاترین معرفت ها دانست و اضافه کرد: تقویت ایمان باید همراه با بصیرت باشد تا به سرمنزل سعادت دست یابیم.
وی با اشاره به ویژگی های حضرت خدیجه (س) تصریح کرد: این بانوی بزرگوار اسلام به خاطر عشق وافر به پیامبر تمامی ثروت خود را وقف اسلام کرد.
امام جمعه موقت همدان گفت: صداقت، راستی، امانتداری و اخلاق نیکوی پیامبر، مهمترین علل انتخاب این زن ثروتمند عرب بود که زنان جامعه اسلامی باید این زن را الگوی خود قرار دهند.
حجت الاسلام جوادی با بیان اینکه حضرت خدیجه ابعاد وجودی و شخصیت پیامبر را با تمام وجود درک کرده بود، اضافه کرد: جوانان در انتخاب همسر و ازدواج آسان از این زن بی نظیر و الگو در اسلام پیروی کنند.
وی کذب و دروغ را موجب سست نمودن پایه های زندگی عنوان و تصریح کرد: زندگی سالم برپایه راستگویی و صداقت بنا می شود.
وی اظهار داشت: دشمنان نظام و انقلاب با ترفندهای مختلف درصدد انحراف افکار عمومی هستند و مردم جامعه اسلامی با بصیرت و آگاهی گول این ترفندها را نخواهند خورد.
امام جمعه موقت همدان گفت: انقلاب اسلامی ایران در شکل گیری انقلاب های جدید در سطح کشورهای اسلامی نقش مهی داشته است و این انقلاب ها در حال گسترده شدن هستند.
حجت الاسلام جوادی با اشاره به سالروز شهادت آیت الله طالقانی (19 شهریور) اضافه کرد: آیت اله طالقانی به عنوان اولین امام جمعه تهران، فردی مومن، متعهد، مخلص و خدمتگزار مردم جامعه اسلامی بود.
وی با بیان اینکه 20 شهریور مصادف با سی امین سالگرد شهادت اولین شهید محراب به دست منافقین است، خاطرنشان کرد: مراسمی برای گرامی داشت این عالم فرزانه در این روز در مسجد مهدیه برگزار می شود.
وی با اشاره به روز تعاون (13 شهریور) اظهار داشت: تعاون به معنای همبستگی ملی، مشارکت و وحدت برای رسیدن به جایگاه اصلی جامعه اسلامی است.
قائم مقام قائم مقام اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان در سخنرانی قبل از خطبه های نماز جمعه گفت: تعاون در راستای توزیع مناسب ثروت در بین مردم جامعه اسلامی است.
حمیدرضا یاری با بیان اینکه قانون اساسی کشور با اقتباس از آیات قرآن کریم است، اضافه کرد: این قانون بر افزایش رفاه عمومی و محرومیت زدایی تاکید فراوانی دارد.
وی با اشاره به توسعه خصوص سازی در سطح کشور تصریح کرد: این امر موجب شتاب بیشتر توسعه جامعه اسلامی در تمامی زمینه ها می شود.
قائم مقام قائم مقام اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گفت: توجیه ارکان اصلی مردم به خاطر باورهاهای ارزشی و اعتقادات معنوی بسیار راحت تر از سایر جوامع است.
یاری، اعتماد به نفس ، عزم اراده، پشتکار ، انعطاف و دوراندیشی را از ویژگی های بارز کارآفرینان جامعه اسلامی دانست و اضافه کرد: این روحیه باید در بین تمامی مردم رخنه یابد.
پایان پیام/
نظر شما