حجتالاسلام والمسلمین علی سیفی در گفتوگو با خبرنگار مسجد و کانونهای مساجد خبرگزاری شبستان، گفت: مساجد در دوران حکومت پیامبر اسلام (ص) کانون تمام فعالیتها و برنامههای جامعه بودند به طوری که تجار، سیاستمداران، زوجهای جوان و سایر گروههای مردم با حضور در این خانههای خدا با حضرت محمد (ص) دیدار میکردند و پرسشها، برنامهها و مشکلات خود را مطرح میکردند و همین سنت، بهترین دلیل و حجت برای توجه حداکثری مسلمانان به تقویت جایگاه مساجد در مدیریت صحیح و دینی جامعه است.
وی خاطرنشان کرد: سیره اهل بیت (ع) نیز موید توجه ویژه آن بزرگواران به مساجد است، ضمن اینکه احادیث و روایات بسیاری از آنان درباره اهمیت مساجد نقل شده است.
امام جماعت مسجد حجت (عج) افزود: در گذشته آموزش دروس حوزوی و برگزاری کلاسهای آموزش قرآن، روایات و احکام برای کودکان و نوجوانان در مساجد انجام میشد و همین موضوع، محوریت این خانههای خدا را در مساجد تقویت میکرد.
سیفی اضافه کرد: ساخت و راهاندازی مدارس علمیه و برگزاری کلاسهای حوزوی در مساجد نیز جزو سنت مراجع تقلید، علما و روحانیون در طول تاریخ بوده است، سنتی که با پیروزی انقلاب اسلامی ایران گسترش یافته است.
نظر شما