به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، محمد رضا مسیب زاده، مدیرکل امور قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در این مراسم ضمن تقدیر از مسئولان امور قرآنی و شرکت کنندگان در مسابقات قرآنی گفت: قرآن چراغ هدایت و سعادت بشریت است و تمسک به قرآن انسان را به سرمنزل مقصود می رساند.
وی با اشاره به اینکه580 میلیارد ریال به توسعه فعالیت های قرآن، عترت و نماز اختصاص یافته است، افزود: این منابع مالی که به سه منشور قرآن، عترت و نماز اختصاص یافته است برای نخستین بار به صورت ردیف ویژه اعتباری در کنار سایر کمک ها و بودجه های دولت برای توسعه فعالیت های قرآنی در سطح مدارس کشور به این بخش اختصاص یافته است.
مدیرکل امور قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه 180 میلیارد ریال از کل اعتبار اختصاص یافته به بخش قرآن، عترت و نماز دانش آموزی و فرهنگیان کشور برای حضور ائمه جماعات و گسترش فرهنگ نماز در مدارس اختصاص یافته است، ادامه داد: این مهم گام مثبتی در راستای توسعه هر چه بیشتر فعالیت قرآنی و آموزش های صحیح و موثر به دانش آموزان است.
وی همچنین از اجرای سه طرح به منظور توسعه بیش از پیش فعالیت های قرآنی در بین دانش آموزان خبر داد و گفت: این سه طرح محوری شامل حفظ موضوعی در کنار حفظ تریتبی قرآن، اجرای طرح مبین مدیریت یاوران نماز و طرح امام شناسی یا مصباح الهدی است.
مسیب زاده اضافه کرد: این طرح ها امسال برای توسعه هرچه بیشتر فعالیت های ارزشمند قرآن، عترت و نماز در بین دانش آموزان در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته است.
برگزاری محافل انس با قرآن کریم در مدارس
این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنانش از برگزاری محافل انس با قرآن در قالب اسماع متبرکه و تلاوت آیات نورخبر داد و گفت: سال گذشته مرحله آزمایشی این طرح برگزار شد و امسال در همه مقاطع مدارس آموزش و پرورش اجرا می شود.
مدیرکل امور قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش همچنین به برگزاری مسابقات فرهنگیان سراسر کشور و مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان اشاره کرد و گفت: این دوره از مسابقات با حضور هفت میلیون شرکت کننده در سطح مدارس، مناطق و استان ها برگزار شده است.
وی ادامه داد:از این تعداد دانش آموز چهار هزار و 500 نفر آنان به مرحله کشوری راه یافته اند.
مسیب زاده با اشاره به اینکه در مسابقات فرهنگیان سراسر کشور نیز 500 هزار نفر از فرهنگیان در سراسر کشور شرکت داشته اند، ادامه داد: این مسابقات در چهار رشته قرائت، حفظ، روش تدریس احکام و نهج البلاغه برگزار شده که شرکت کنندگان در این رشته ها با یکدیگر به رقابت پرداختند.
وی ادامه داد: بخش پایانی این دوره از مسابقات نیز با حضور 800 نفر از برگزیدگان در شهر مشهد مقدس برگزار شد.
نظر شما