اسلامی شدن دانشگاه ها تاکید وزیر علوم است

رئیس کمیسیون آموزش مجلس با تاکید بر اجرایی شدن مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت:در برنامه های ارایه شده ازسوی وزارت علوم طرحی برای تفکیک جنسیتی دانشگاه ها نیست و فقط اسلامی شدن دانشگاه ها تاکید وزیرعلوم است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، علی عباسپور، رئیس کمیسون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، در سی و سومین اجلاس سراسری جامعه اسلامی دانشگاه‌های ایران که در مشهد برگزار شد با بیان اینکه جدایی از روحانیت باعث ضربه خوردن به کشور و ایجاد شکاف می‌شود، گفت: پیروی از مراجع و روحانیت ضروری است.


عباسپور با بیان اینکه حجاب و قوانین اسلام باید در دانشگاه‌ها اجرا شود، گفت: هیچگونه محدودیتی برای فعالیت‌های اجتماعی بانوان در دانشگاه وجود ندارد اما روابط باز میان دختر و پسر در کشورهای غربی نیز مورد قبول نیست.

 

عباسپور به بحث تفکیک جنسیتی در دانشگاه‌ها اشاره کرد و با بیان اینکه داشتن دانشگاه‌های اسلامی با حاکم بودن احکام اسلامی در آن‌ها مدنظر است، گفت: وزیر علوم در خردادماه برنامه‌هایی مبنی بر اجرایی شدن مصوبات اسلامی کردن دانشگاه‌ها و اجرای احکام اسلامی در دانشگاه‌ها ارائه داد که مورد حمایت کمیسیون آموزش قرار گرفت اما نکته قابل ذکر این است که در این برنامه‌ها بحث تفکیک جنسیتی مطرح نبود.

 

وی با بیان اینکه تنها اسلامی کردن دانشگاه‌ها پیگیری می‌شود، گفت: با توجه به استعلامی که از وزارت علوم گرفته شده است، نیز دقیقاً اسلامی شدن دانشگاه تأکید وزیر علوم بود.

 

رئیس کمیسون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به وضعیت علمی کشور گفت: نقشه جامع علمی کشور پس از یک دوره طولانی در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید که در صورت هماهنگی بین دستگاه‌ها، این نقشه می‌تواند تأثیر به سزایی در عرصه‌هایی چون در یک جهت قرار دادن نیروهای علمی کشور و سرعت بخشیدن به ارتقای علمی کشور که لازمه پیشرفت در رسیدن به اهداف چشم‌انداز بیست ساله است، داشته باشد.

 

وی با بیان اینکه 224 اقدام عملی در این نقشه پیش‌بینی شده که 40 اقدام مربوط به سال 90 است، گفت: مقام معظم رهبری این نقشه را کاری خوب و اجرایی شدن آن را بسیار مهم دانست که تذکر ایشان تحت عنوان ستاد اجرایی راهبردی نقشه جامع علمی کشور تشکیل شد که این ستاد هم‌اکنون با عضویت چند تن از وزرا و رؤسای کمیسیون‌های مجلس فعالیت خود را آغاز کرده است.


عباسپور همچنین به بررسی شرایط سیاسی و اجتماعی کشور پرداخت و گفت: با کاهش ساعات کار و اجرا نشدن قانون هدفمندی یارانه‌ها مبنی بر اینکه باید از بخش تولید و کشاورزی حمایت شود، نمی‌توان به اهداف مورد نظر از جمله سند چشم‌انداز بیست.


مصطفی میرسلیم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در ادامه با بیان اینکه ضرورت برخورد علمی نقادانه با شرایطی که در آن هستیم، بسیار مهم است، افزود: در مرحله اول این برخورد باید وضع موجود را بررسی و به علت اینکه چرا در چنین وضعی قرار داریم نیز پی ببریم.

 

میرسلیم با بیان اینکه ظرفیت و نیروی ما در طول این 33 سالی که از انقلاب می‌گذرد مشخص شده است، ابراز کرد: بنابراین راهکارهایی که ارائه می‌شود باید مبتنی بر ظرفیت، استعداد، امکانات و قابلیت‌هایی که می‌توانیم جذب کنیم، باشد.

 

در ادامه غلامعلی افروز، رئیس سازمان نظام روانشناسی نیز گفت: تمامی فعالیت‌ها، قوانین و نهادها باید بر محور خانواده تنظیم شوند نه بر محور جامعه چرا که جامعه زمانی موفق است که خانواده موفقی وجود داشته باشد.

  

پایان پیام/

کد خبر 65190

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha