ایجاد طرح جامع گردشگری در بخش زارچ

خبرگزاری شبستان: بخشدار زارچ با اشاره به ثبت ملی آثار زارچ گفت: به منظور ساماندهی گردشگری ما طرح جامع گردشگری در بخش زارچ ارائه می کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، امیر صادقی مقدم، بخشدار زارچ امروز (4 شهریور) در نشست با اصحاب رسانه استان یزد گفت: بخش زارچ از سال 78 به بخش تبدیل شده که 20 هزار نفر جمعیت ، 110 شهید و 13 آزاده دارد.

 

وی افزود: به منظور پیشرفت در این بخش فعالیت های متعددی انجام شده است که در زمینه صنعت توانسته ایم شهرکی با 120 واحد تولیدی با اتغال بیش از یک هزار و 300 کارگر ایجاد کنیم.

 

بخشدار زارچ ادامه داد: ما در سطح بخش چهار هزار و 500 نفر آمار کارگر مشغول به کار و بیمه شده بیش از 6 هزار و500 نفر داریم.

 

صادقی مقدم تصریح کرد: ما در زمینه کشاورزی نیز حدود 40 هکتار گلخانه و یک هزار و 64 هزار هکتار سطح زیر کشت باغی داریم که جمعا 2 هزار و 175 هکتار سطح زیر کشت باغی و کشاورزی داریم.

 

وی گفت: وجود بیش از 80 واحد صنعتی دامداری و 150 واحد سنتی با 10 هزار دام سبک و 9 هزار و 800 دام سنگین از جمله فعالیت ها در زمینه دامداری در سطح بخش است.

 

بخشدار زارچ بیان کرد: ما در زمینه میراث فرهنگی نیز استعدادهای خوبی داریم که با توجه به نزدیک بودن به شهر یزد توانسته ایم اقدامات خوبی را انجام دهیم.

 

صادقی مقدم تصریح کرد: ثبت جهانی قنات زارچ با بیش از 2 هزار حلقه چاه که قدمت آن بیش از سه هزار سال ، از جمله این استعدادها است.

 

وی گفت: ما 20 اثر را در بخش در آثار ملی ثبت کرده ایم و در تلاش هستیم تا آثار بیشتری را ثبت کنیم و در این زمینه نیز امیدواریم در آینده نزدیک طرح جامع گردشگری زارچ را آماده کنیم.

 

بخشدار زارچ افزود: وجود یک واحد دانشگاهی پیام نور با 13 رشته تحصیلی و 430 دانشجو و تعداد 40 نفر عضو هیات علمی نیز توانسته به اقدامات علمی در بخش زارچ به ما کمک کند.

 

صادقی مقدم تصریح کرد: در بخش زارچ تعداد 30 اداره و نمایندگی داریم که فعالیت های اداری و بخش را پیگیری می کنند.

 

وی بیان کرد: بر اساس آمارهای موجود ما در این بخش و شورای سواد آموزی در سن 10 تا 49 سال بی سواد نداریم و تنها مهاجرین یا اتباع در این زمینه حضور دارند.

 

بخشدار زارچ بیان کرد: فعالیت های فنی و حرفه ای از جمله پیگیری های ما در بخش بوده است که تعداد 920 نفر در 37 رشته تحصیلی و 170 هزار نفر ساعت آموزش دیده اند.

 

صادقی مقدم گفت: با توجه به وجود مساحت کشاورزی در این بخش ما بهره برداریم ناسب از آب را در دستور کار خود قرار داده ایم و با قطره ای کردن آبیاری و ساماندهی در این زمینه گام برداشته ایم.

 

وی در پایان گفت: ما در این بخش حدود 10 پروژه خیری داریم که از 20 تا 90 درصد کار آنها انجام شده است و اخیرا نیز زمینی به مساحت چهار هزار و 500 متر به منظور ایجاد مرکز پلی کلینیک تخصصی در نظر گرفته شده و در حال انجام کار است.

 

 

کد خبر 651402

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha