به گزارش گروه مهدویت خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین رحیم کارگر، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در کانال آینده نگاری ایرانیان می نویسد:
بدترین و فاجعه بارترین اتفاق و حادثه برای یک ملت و کشور، وجود اختلاف و چندپارگی و تفرقه است. هیچ چیز برای شکست و عقب ماندگی یک جامعه، موثرتر و ویرانگرتر از تشتت و اختلاف و چنددستگی بین مردم و اعضای آن نیست!
به همین جهت اسلام، بر تشکیل امت واحده در پرتوی اعتقاد به خدای واحد، دین واحد و کتاب واحد تاکید بسزایی دارد و راهبرد اصلی آن نیز انسجام و همدلی بین آحاد جامعه است؛ بخصوص جامعه شیعی که هویتبخشِ اصلی آن ولایت محوری و مهدویت است!! حتی رکن اصلی جامعه منتظر و زمینه سازی برای رسیدن به انقلاب جهانی مهدوی، اتحاد و اشتراک نظر منتظران و حق طلبان است!! اما متاسفانه بعد از رحلت رسول خدا(ص) تا الان، ویژگی بارز جامعه اسلامی همین اختلافات و چنددستگی هاست!
مساله اصلی و شگفت آور، پیشگویی احادیث مبنی بر وجود اختلافات شدید بین شیعیان قبل از ظهور امام زمان(عج) و تضعیف موقعیت جامعه منتظر است!! در واقع برعکس روال طبیعی جامعه منتظر و همراه با امام زمان(عج)، به وجود آمدن اختلافات و چندپارگی ها و حزب بازی ها و گروهک سازی هاست؛ آن هم از سوی مدعیان اسلام و ولایت و دیانت!!
این ها مردودین جامعه منتظر هستند که با انواع دسیسه ها و هواهای نفسانی و شیطنت ها، جامعه را دچار تشتت می کنند و بعد خود را به کناری می کشند و خود را بی خبر نشان می دهند!! این خطر اصلی فراروی جامعه ماست که ما را ملزم می کند خود را از این آسیب دور کنیم و در دام دسیسه بازان و اختلاف افکنان نیفتیم!!
منتظران واقعی امام زمان(عج) باید صف واحد و منسجمی تشکیل دهند که هیج منافق و متظاهر به اسلام و متزلزلی بدان راه نیابد و اخلالی در صفوف آنان ایجاد نکند. امام صادق (ع) می فرمایند: «أنی یکون ذلک ولم یستدر الفلک حتی یقال مات أو هلک فی أی وادٍ سلک فقلت وما استدارت الفلک فقال اختلاف الشیعة بینهم؛ چگونه باشد (این امر) در حالی که زمانه برنگشته تا گفته شود مرده یا هلاک شده و در کدام وادی سلوک میکند.» پس گفتم: برگشتن زمانه چیست؟ فرمودند: «اختلاف شیعه بین خودشان».(غیبة نعمانی، ص۱۵۷).
مالک بن ظمره از امیر المؤمنین(ع) نقل می کند :«یا مالک بن ظمرة کیف أنت إذا اختلفت الشیعة هکذا وشبک أصابعه وأدخل بعضها فی بعض فقلت یا أمیر المؤمنین (علیه السلام) ما عند ذلک من خیر قال (علیه السلام) الخیر کله عند ذلک یقوم قائمنا فیقدم سبعین رجلاً یکذبون علی الله ورسوله فیقتلهم ثم یجمع الله الناس علی أمرٍ واحد؛ زمانی که شیعه اینگونه اختلاف پیدا کنند سپس انگشتانش را در هم فرو برد. گفتم: خیری در آن وقت نیست. فرمودند: «تمام خیرها در آن موقع است. ای مالک در آن موقع قائم ما قیام می کند، و هفتاد مرد را که بر خدا و رسولش دروغ بسته اند، می آورد و همه را به قتل می رساند، آنگاه خداوند همه مردم را بر یک عقیده جمع می کند». (الغیبة النعمانی، ص 206).
بر اساس چند روایت معتبر، این اختلافات و تشتت ها و چندگانگی ها، درست پیش از ظهور امام زمان(عج) روی خواهد داد و به زمان ظهور متصل خواهد بود...
نظر شما