به گزارش خبرنگار دولت خبرگزاری شبستان، محمود حجتی، وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: کارهای جاری ما عمدتا در رابطه با مسایلی که در مقاطع مختلف پیش می آید، است به عنوان مثال پیشنهادی که امروز مطرح شد بحث حوادث غیرمترقبه و بیماری هایی در ارتباط با صنعت مرغداری و دام بود.
وی در مورد تعطیلی کارخانجات روغن و اینکه آیا وزرات جهاد کشاورزی طرحی برای کنترل واردات روغن دارد، اظهار داشت: من اطلاعی از تعطیلی کارخانه های روغن ندارم، مگر تعطیل شده اند؟
وی ادامه داد: ما بالاخره میزان مشخصی روغن نیاز داریم مثلا روغن مورد نیاز ما یک میلیون و 400 هزار تومان است که سال به سال واردات آن کاهش پیدا می کند. جهت گیری که ما در دولت داشتیم آن را تایید می کنیم این است که به جای اینکه روغن خام بیاید و تصفیه شود حداقل دانه های روغنی وارد شود و یک عملیات قبل از روغن کشی انجام شود که ارزش افزوده آن در اختیار کشور ما باشد چرا که ما وقتی روغن خام وارد می شود باید هم کنجاله را وارد کنیم و هم به گونه ای عمل شود که روغن خام به عمل بیاید ولی وقتی دانه روغنی وارد شود ارزش افزوده آن برای کشور می ماند و کنجاله آن نیز برای طیور و دام مورد استفاده قرار می گیرد.
وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: در حال حاضر هم در صنعت روغن کشور و هم در صنعت تصفیه روغن ظرفیت هایی که ایجاد شده و در دست بهره برداری است چند برابر نیاز کشور است قطعا بخشی از ظرفیت را سرمایه گذاران و کارآفرینان و دستاندرکاران ساماندهی کنند و این فرایند را در داخل کشور انجام دهند.
وزیر جهاد کشاورزی گفت: اگر جایی کارخانه ای با ظرفیت کامل عمل نمی کند به این خاطر است مگر نه هیچ محدودیتی در ارتباط با نیاز کشور در حال حاضر وجود ندارد.
حجتی در مورد پرسشی در مورد تخلفاتی که در مورد خرید تضمینی گندم پیش آمده است، بیان کرد: بحث شما ناظر بر رپرتاژی است که چند شب پیش هشت و سی پخش کرده است که البته بعد از آن این رپرتاژ را اصلاح کردند و البته این تخلفی بود که فردی رفته بود و گندم افراد را خریده بود و گندم را آلوده به مقداری ماسه کرده بود و می خواست تحویل مراکز خرید دهد که مراکز خرید تحویل نگرفتند و بعد مدعی شده بود و جنجال راه انداخته بود که دوستان ما در آن منطقه در یکی از شهرهای فارس بود این موضوع را کنترل کردند.
حجتی گفت: گندمی که به مراکز خرید می آید باید شناسنامه دار باشد و اتفاقا بعد از تخلف این فرد به مزرعه ای که وی مدعی شده بود این گندم را از آنجا خریده است، رفتند و دیدند که مزرعه کشاورز کاملا پاک است و گویا این فرد گندمی را که از کشاورز خریده است آلوده کرده است و آنجا نیز دادستانی و تعزیرات و شورای تامین شهرستان صورتجلسه کردند و نهایتا با پیگیری ای که انجام شد موظف شد که گندم ها را پاک کند و گندم پاک را تحویل مراکز خرید بدهد.
نظر شما