به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از ادارهكل روابط عمومي و اطلاعرساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، حجتالاسلام سید ابوالحسن نواب، ريیس دانشگاه ادیان و مذاهب قم در سخنراني خود در آيين افتتاحيه نهمين دور گفتوگوهاي ديني مركز بينالمللي گفتوگوي اديان و تمدنهاي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي و شوراي جهاني كليساها، با اشاره به برگزاري اين دور از گفتوگوها گفت: مسألهاي كه امروز در نهمين دور گفتوگوهاي ديني مطرح ميشود، سوءبرداشت از متون مقدس و نقش تفسيري متون مقدس براي ايجاد جهان عاري از خشونت، است.
وي افزود: در تاريخ اسلام، اولين گروه خوارج بودند كه خارج از چارچوب نظر، كفر و ايمان را در عمل آوردند و معتقد بودند مرتكب گناه كبيره، كافر است و كافر را بايد كشت كه اين نگاه خطرناك تا سالها باعث كشتار شديد ميشد.
نواب اظهار كرد: در قرن اخير هم برخي با استفاده از مفاهيم اسلامي با نگاه خوارجي به اسلام بازگشتند و امروز در همه كشورها به ويژه كشورهاي اسلامي به يك خطر بزرگ تبديل شدهاند.
وي با تأكيد بر تداوم و استمرار گفتوگوي ديني ايران و شوراي جهاني كليساها يادآور شد: سوءاستفاده از متون مقدس در تمام اديان بوده است و هست و با اين جلسات خاتمه نخواهد يافت، بنابراين لازم است بحثهاي بين ادياني در مراكز آكادميك به طور مداوم ادامه يابد تا بتوانيم به مسير مشتركي كه همزيستي مسالمتآميز است، دست يابيم.
بنا بر اعلام اين خبر، نهمين دور گفتوگوي ديني ايران و شوراي جهاني كليسا، پيش از ظهر امروز دوشنبه 30 مرداد، در محل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي افتتاح شد.
اين دور از گفتوگوها به همت مركز بينالمللي گفتوگوي اديان و تمدنهاي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي با عنوان «نقش تفسيري متون مقدس براي ايجاد جهان عاري از خشونت» طي روزهاي 30 و 31 مرداد با حضور انديشمندان مسلمان و مسيحي از ايران و كشورهاي عضو شوراي جهاني كليساها برگزار ميشود.
نظر شما