به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان و به نقل از روابط عمومی استانداری، بهروز اكرمي در نشست تقسيم كار ملي در زمينه كنترل و كاهش آسيب هاي اجتماعي كه با حضور مديران و كارشناسان اداره آسيب هاي اجتماعي وزارت كشور در سالن جلسات استانداري هرمزگان برگزار شد، اظهار داشت: بالاترين اقدامات دستگاه هاي اجرايي در زمينه آسيب هاي اجتماعي به آموزش ختم مي شود، در حاليكه اگر ضرورت و عمق آسيب هاي اجتماعي را درك مي كردند اقدامات جدي تر و بزرگ تري به صورت خودجوش شكل مي گرفت.
وي افزود: البته دستگاه هاي تخصصي در اين زمينه به وظايف خود عمل كرده و مي كنند اما روي صحبت با تمام دستگاه ها مي باشد چرا كه زنگ خطر آسيب هاي اجتماعي به مرحله رسيده كه نيازمند همت و عزم همگاني است.
اکرمی گفت: زمانيكه از دستگاه ها گزارش عملكرد در زمينه كنترل و كاهش آسيب هاي اجتماعي درخواست مي كنيم ليستي از برگزاري جلسات آموزشي را ارائه مي كنند در حاليكه آموزش تنها يك روش براي بهبود وضعيت است.
وي با بيان اينكه نتايج برنامه ها بايد قابل احصا باشد اذعان داشت: همين برنامه هاي آموزشي بايد ارزيابي و نتايج آن مشخص شود كه در نهايت چه ميزان اثربخش بوده است و بايد تاكيد كنم كه برنامه اي كه نتايج آن قابل احصا نيست اصلا به عنوان برنامه شناخته نمي شود.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار هرمزگان در ادامه ضمن تاكيد بر ورود جدي دستگاه ها به موضوع كنترل و كاهش آسيب هاي اجتماعي خاطر نشان كرد: با اينكه وزارت كشور در اين رابطه ورود كرده و اعتباراتي را در قالب تقسيم كار ملي در نظر گرفته است اما دستگاه ها نيز بايد اعتباري را بر آن بيافزايند و حجم برنامه ها را چند برابر اعتبارات اختصاص يافته اجرايي كنند.
اكرمي يادآور شد: در برنامه هاي خود براي كاهش آسيب هاي اجتماعي علل و ريشه ها را هدف گذاري كنيد و تا زمانيكه توان خود را بر بهبود ظاهر آسيب ها صرف مي كنيم به نتيجه مورد نظر دست پيدا نخواهيم كرد.
معاون استاندار هرمزگان با اشاره به روند روبه رشد حاشيه نشيني در بندرعباس ادامه داد: رسيدگي به مناطق حاشيه نشين و ساماندهي اين محلات يك جنبه از موضوع است اما تا زمانيكه علت مهاجرت و بوجود آمدن حاشيه نشيني پابرجاست اين روند نه تنها كنترل نمي شود بلكه افزايش نيز مي يابد.
وي با بيان اينكه سرريز آسيب هاي اجتماعي كشور به تهران و بندرعباس ختم مي شود تصريح كرد: تهران و بندرعباس به لحاظ جذابيت هايي كه دارند مقصد افرادي از قوميت ها و فرهنگ هاي مختلف ايران مي شوند كه اين تنوع خود بسترساز آسيب هاي اجتماعي است و نيازمند توجه بيشتر است.
نظر شما