به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، حبیب الله مسعودی فرید، معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور امروز(29 مرداد) در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: 194 مرکز مداخله کاهش طلاق در کشور با بیش از 1500 مرکز مشاوره و 200 کلینیک مددکاری برای کاهش طلاق فعالیت می کند.
این مقام مسوول با بیان اینکه با مداخله در حوزه طلاق 25 تا 30 درصد میزان طلاق کاهش یافته است، ادامه داد: از سال گذشته سامانه الکترونیک مداخله در طلاق به صورت پایلوت در خراسان رضوی اجرا شد و تا پایان شهریور در 10 استان دیگر اجرا می شود و تا پایان امسال در کل کشور اجرا خواهد شد.
فرید با بیان اینکه با راه اندازی این سامانه 8.1 درصد از آمار طلاق کم شده استف ادامه داد: توسعه آموزش های قبل از طلاق به 6 ساعت رسیده است.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور از تدوین سند کنترل کاهش طلاق در کشور خبر داد و گفت: این سند با همکاری متخصصین رشته های مختلف اجرا می شود.
وی به فعالیت اورژانس اجتماعی در زمینه های مداخله بر کودک آزاری، همسرآزاری، خودکشی، فرار از خانه و ... اشاره کرد و ادامه داد: سال گذشته 5100 مورد از اقدام به خودکشی با مداخله اورژانش اجتماعی ختم به خیر شد.
فرید ادامه داد: سال جاری 140 اورژانس اجتماعی به تعداد اورژانس های اجتماعی اضافه شد و 100 میلیارد تومان بودجه برای این منظور تصویب شده است.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به فعالیت 31 مرکز شبانه روزی نگهداری از کودکان خیابانی و 50 مرکز روزانه افزود: تعداد کودکان خیابانی شناسایی شده در سال گذشته 9 هزار و 280 کودک بود.
این مقام مسوول به راه اندازی مراکز جامع خدمات بهزیستی در شهرهای محروم کشور اشاره کرد و گفت: توافق نامه همکاری با سازمان راه و شهرسازی برای ساماندهی حاشیه نشینی به امضاء درآمده است.
نظر شما