به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، 385 جلسه شورای شهر برگزار شد اما این جلسه نیز با حاشیه هایی همراه بود که اعضای شورای شهر را به فکر جستجوی پیدا کردن راه حلی برای رفع آن انداخت.
از آنجا که رفع مشکلات مردم و خدمت رسانی صادقانه با اولویت اعتماد سازی در مردم، مهم ترین اصل در کار مسئولان است، تعامل و همکاری بین مسئولان دلیل این موفقیت را رقم می زند.
در شورای اسلامی شهر رشت نیز این مهم یعنی تسریع روند خدمت رسانی به مردم دغدغه اصلی اعضا محسوب می شود اما از آنجا که انجام هر خدمت رسانی، مسئله بودجه و هزینه را بارزتر می سازد، عدم همکاری بین نمایندگان مردم در شورای شهر و مجلس شورای اسلامی، کار را به بن بست می رساند.
اینجاست که مسئله فرافکنی وسنگ اندازی بین این دو گروه به جهت جلب اعتماد مردم، پیشی می گیرد و سنگینی تازیانه این اختلافات تن مردم را نوازش می کند.
مدتی است که مسئله چگونگی رفع این اختلافات از سوی شورای اسلامی شهر رشت، پی گیری می شود و این مسئله امروز که بحث به بن بست رسیدن پروژه قطار شهری به مشام می رسد، بحرانی تر جلوه می کند.
موسی ناصح، یکی از اعضای شورای شهر با بیان اینکه فقط مدتی است با شعار کلانشهر شدن اعصاب خودمان و شهردار را بر هم می زنیم، گفت: اگر واقعا انتظار کلانشهر شدن را داریم، باید مجلسی ها گامی بردارند و توانمندی خود را به اثبات برسانند.
وی با بیان اینکه با کم کاری عدم اعتماد سازی را در جامعه گسترش می دهیم، افزود: نقشه های اجرایی پروژه قطار شهری طرح می شود و مطالعات آن نیز انجام می گیرد، اما نمایندگان محترم در لحظه آخر می گویند:" داور سوت پایان را در مجلس نواخت و طرح شما به تصویب نرسید."
وی ادامه داد: بهتر است قبل از اجرایی شدن یک طرح، قول آن به مردم داده نشود تا در پاسخگویی صادقانه به مردم دچار مشکل شویم.
فریدون فریدونی، شهردار رشت نیز با بیان اینکه طرح قطار شهری در سفر سوم به تصویب هیات دولت رسیده است، گفت: اما با اوضاع و احوال موجود باید منتظر تحقق 10 ساله این طرح باشیم.
غلامرضا هاتفی، معاون برنامه ریزی شورای شهر با بیان اینکه هزینه های مصوبات هیات دولت از بودجه استانی تامین می شود، اظهارکرد: برای اجرای پروژهای ملی همچون قطار شهری باید از ردیف بودجه، اعتباری در نظر گرفته شود که این امر بر عهده نمایندگان مردم در مجلس است واز این بودجه های کم نمی شود این طرح ها را اجرایی کرد.
وی با بیان اینکه تا کنون چند نشست با نمایندگان انجام گرفته است، افزود: این تعامل یک سویه هیج مشکلی را حل نمی کند.
هاتفی با اشاره به اینکه عملکرد شورا، بسیار قابل دفاع تر از عملکرد نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی است، اظهارکرد: نمایندگان باید پاسخگوی عملکرد خود باشند.
رئیس کمسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر رشت با بیان اینکه گسترش اختلافات، هیج نتیجه ای برای مردم ندارد، گفت: مسئولان باید به نفع مردم از اختلافات فاصله بگیرند.
محمد عاقل منش با تاکید برتعامل دو سویه بین نمایندگان و اعضای شورای شهر، افزود: مسئولان باید جوابگوی مردم باشند و رفع اختلافات بین شورا اسلامی شهر رشت ونمایندگان مردم در مجلس تنها راه منطقی است که باید به طور جدی تری دنبال شود.
وی تاکید کرد: شورای اسلامی شهر رشت در این مورد، اهتمام دارد و نمایندگان در صورت کوتاهی باید پاسخگو باشند.
پایان پیام/
نظر شما