به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «فایننشال اکسپرس»،گزارش های منتشر شده مبنی بر طرح دولت هند برای اخراج اقلیت روهینگیا از این کشور،این گروه از مسلمانان که تعداد آنها به سه هزار و 800 نفر می رسد را نگران و مضطرب کرده است.
مسلمانان روهینگیا که در هند زندگی می کنند می گویند که ترجیح می دهند در این کشور بمیرند اما به میانمار بازنگردند.
مهاجران روهینگیایی که حالا حدود پنج سال است در هند زندگی می کنند می گویند هیچ تمایلی برای بازگشت به کشوری که در آنجا سلاخی می شوند،ندارند.
مسلمانان روهینگیا از دولت هند درخواست کرده اند تا طرح اخراج آنها از این کشور را لغو کند.
عبدالرحیم 32 ساله از مهاجران روهینگیایی که از سال 2012 تا کنون همراه با همسر و سه فرزندش در هند زندگی می کند در این باره می گوید:اگر دولت هند بخواهد ما را اخراج کند می تواند این کار را انجام دهد اما اگر ما را بکشند خیلی بهتر از آن است که به میانمار بازگردانده شویم.
وی افزود:تنها در صورتی حاضریم به میانمار برگردیم که تضمینی برای حفاظت از جان و مال ما وجود داشته باشد.
رحیم همچنین گفت:من در راخین یک کشاورز بودم اما مقامات میانمار زمین های مرا گرفتند و ما مجبور شدیم برای حفظ جان و زندگی مان از کشور فرار کنیم.
«محمد یونس»،مهاجر دیگر روهینگیایی می گوید این سومین بار است که از میانمار مهاجرت کرده است.
به گفته یونس،اکثریت بودایی همیشه وعده می دهند که دیگر دست به سرکوب مسلمانان نمی زنند اما هیچ وقت به قول خود وفادار نمی مانند.
او جای گلوله ای که روی شانه اش وجود دارد را نشان می دهد و می گوید:نیروهای نظامی به من شلیک کردند و از آنجا در کشورم مرا درمان نکردند مجبور شدم به بنگلادش بروم تا این گلوله را در بیاورم.
در این راستا،«دارشانا میترا»،وکیل و محقق در موسسه حقوقی «آلترناتیو» بنگالور هند در یادداشتی نوشت که اقدام هند برای اخراج مسلمانان روهینگیا مانند دستور اجرایی دونالد ترامپ برای ممنوعیت ورود مسلمانان به آمریکا ،نوعی اسلام هراسی محسوب می شود.
وی در این باره گفت:آنچه هر دو دولت هند و آمریکا انجام داده اند،ممانعت از پذیرش افرادی است که در کشورهای خود با خشونت های افراط گرایانه مواجه هستند و این نمونه بارز اسلام هراسی است،خواه هدف،مسلمانان روهینگیا باشند و خواه مسلمانان سوریه.
نظر شما