به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، فتاح محمدی، معاون فرهنگی و اجتماعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد امروز ( 28 مرداد ) در اختتامیه نخستین همایش عشایرگردی و طبیعت گردی استان در یاسوج، گفت: زیرساخت ها و امکانات موجود در بسیاری از مناطق گردشگری این استان جوابگوی نیازهای گردشگران و رونق و شکوفایی این صنعت نیست.
محمدی، ایجاد ارتباط و تبادل فرهنگ بین استان با سراسر استان های کشور برای معرفی جاذبه های گردشگری و رونق گردشگری را ضروری دانست و اظهار داشت: برپایی جشنواره های گردشگری در این زمینه مهم و اثرگذار هستند.
وی خاطرنشان کرد: برپایی این جشنواره ها در زمینه معرفی جاذبه های دیدنی، طبیعی، تاریخی و از همه مهم تر فضای عشایری و آداب و رسوم مردم استان کهگیلویه و بویراحمد تاثیرگذار است.
این مسئول، شناسائی و معرفی شکل، سبک و محتوای زندگی عشایری را در رونق گردشگری استان ضروری دانست و اضافه کرد: نقش رسانه ها و سازمان های مردم نهاد در تحقق این مهم تعیین کننده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، یادآور شد: معرفی زیارتگاه های استان یکی دیگر از جاذبه های مهم در استان است که سالانه درصد بالائی از گردشگران به این بخش اختصاص دارد.
محمدی، حرم مطهر حضرت بی بی حکیمه (سلام الله علیها) را کانون اصلی زیارتگاه معنوی استان خواند و گفت: اگرچه این امامزاده در مناطق مجاور و بخشی از استان های جنوبی ایران معروفیت بسیاری دارد اما به دلیل ناشناخته بودن، باید فعالیت های فرهنگی و رسانه ای بیشتری در این راستا صورت گیرد.
شایان ذکر است، اختتامیه این همایش با حضور 30 نفر از مدیران آژانس ها و راهنمایان گردشگری سراسر کشور برگزار شد.
آژانس ها و راهنمایان گردشگری چین، ترکیه، آلمان، فرانسه، انگلیس، گرجستان، ارمنستان، در این جشن حضور داشتند.
حدود 12 درصد از جمعیت 713 هزار نفری استان کهگیلویه و بویراحمد را عشایر تشکیل داده و حدود 2 هزار و 150 گردشگر خارجی از ابتدای سال 1395 تا پایان خرداد امسال از جاذبه های این استان دیدن کردند.
کهگیلویه و بویراحمد با داشتن 250 تفرجگاه طبیعی، 300 بقعه متبرکه و مواهب طبیعی چشم نواز مکانی مناسب برای مسافران و گردشگران در ایام مختلف سال است.
این استان با بیش از 15 هزار کیلومترمربع وسعت بین استان های فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، اصفهان و خوزستان واقع شده است.
افزون بر 2 هزار و 600 اثر تاریخی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که از این تعداد 750 مورد در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
سبک زندگی عشایری، سیاه چادرها، غذاهای سنتی، آواها و نواهای محلی، موسیقی بومی، لباس های محلی، روستاهای گردشگری و جاذبه های گردشگری در مناطق روستایی و عشایری در کنار جاذبه های طبیعی یک فرصت برای جذب گردشگر در کهگیلویه و بویراحمد است.
نظر شما