به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان، حجت الاسلام حسین روحانی نژاد، معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کشور صبح امروز (16 شهریور ) در جمع کارشناسان فرهنگی تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان با اشاره به دو جبهه فرهنگی موافق و معارض گفت: تهاجم فرهنگی و ناتو فرهنگی یا شبیخون فرهنگی به صورت سازمان یافته به مصاف حوزه ی فرهنگی دینی آمده است.
وی افزود: سازمان تبلیغات اسلامی در راستای تطبیق با تبلیغات دیجیتالی دهکده جهانی، اقدام به تاسیس موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان، با قابلیت ایجاد شبکه گسترده ارائه اینترانت رایگان، ساخت بازیهای رایانه ای اسلامی و ... کرده، اما متاسفانه هنوز فرهنگ استفاده از فضای مجازی در بین روحانیان و مبلغان دینی ما نهادینه نشده است.
حجت الاسلام حسین روحانی نژاد با اشاره به اینکه فعالیت های مجازی و محیط های مجازی یک ظرفیت است و باید از آنها به درستی استفاده شود، تصریح کرد: با توجه به اینکه بخش فرهنگ در کشور مظلوم واقع شده، رسالت ما در انقلاب اسلامی استحکام عقاید و باورهای دینی است.
معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کشور با تاکید بر ارتقای سطح تحصیلی کارشناسان حوزه فرهنگی اظهار کرد: هدف سازمان تبلیغات رصد کردن اوضاع فرهنگی استان های کشور و سوق دادن آنها به سمت و سوی بومی سازی است و در همین راستا باید برنامه های بومی تقویت شود.
وی با تاکید بر اینکه عمر وهابیت با وجود بیداری اسلامی در جهان اسلام به پایان رسیده است، خاطرنشان کرد: وهابیت در اسلام و بویژه در کشور ما هیچ جایگاهی ندارد، بلکه فرقهای ساختگی است که به وسیله قدرتهای جهانی برای مهار کردن استعدادها و خیزشهای استکبار ستیز مسلمانان بوجود آمده است.
حجت الاسلام روحانی نژاد تصریح کرد: سیستان و بلوچستان خطه مردان و زنان شریف، ولایتمدار و پایبند به مبانی انقلاب اسلامی است که دشمنان اسلام و انقلاب به صورت عمد چهره خوبی را از این استان به تصویر نکشیدهاند و ایجاد همدلی بین برادران اهل تشیع و تسنن در مقابل تبلیغات فرقه های مختلف از جمله وهابیت و بهائیت از وظایف اصلی سازمان تبلیغات اسلامی است.
گفتنی است، کارشناسان فرهنگی تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان در پایان این نشست به ارائه گزارش و پیشنهادات خود پرداختند.
پایان پیام/
نظر شما