مدیریت مساجد باید به تفکرات مختلف سیاسی فعال در چارچوب نظام  توجه بیشتری کند

خبرگزاری شبستان: دبیرکل حزب همبستگى دانش آموختگان با اشاره به اینکه ما نیازمند مهندسی مجدد در اداره مساجد هستیم؛ مساجد نیازمند به روزرسانی هستند، گفت: مدیریت مساجد باید به تفکرات مختلف سیاسی فعال در چارچوب نظام توجه بیشتری کند.

احمد شریف، دبیر کل حزب همبستگى دانش اموختگان با توجه به فرارسیدن هفته جهانی مساجد و نقش این مراکز مذهبی در رشد سیاسی مردم به خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان گفت: انتظار از مساجد به عنوان مرکز تجمع افرادی که با یکدیگر هم عقیده هستند بسیار مهم است در واقع این مکان نه تنها یک مرکز عبادی بلکه یک مرکز سیاسی و اجتماعی تلقی می شود تا جایی که افراد هم کیش و هم آیین در این مکان مقدس گرد هم جمع می آیند تا علاوه بر اینکه مناسک عبادی خود را انجام دهند از اتفاقات روز جامعه آگاهی یافته و مشکلاتی را که برای هم نوعانشان وجود دارد؛ حل کند.

 

این فعال سیاسی با بیان اینکه  ما در جامعه با مشکلات اجتماعی بسیاری روبرو هستیم، اظهار کرد: مساجد در گذشته نقش پررنگی در مسایل سیاسی و اجتماعی ایفا می کردند که امروز  این نقش کمرنگ تر شده است  و انتظار می رود ما بتوانیم این پایگاههای مهم را به جایگاه های اصلی خود بازگردانیم و این امر امکانپذیر نیست مگر اینکه جاذبه های لازم را در مساجد به خصوص برای قشر نوجوان و جوان ایجاد کنیم.

 

دبیر شورای هماهنگی احزاب اصلاح‌طلب گفت: در گذشته والدین همراه با فرزاندانشان به مساجد می آمدند و ارتباط و الفت با مساجد از کودکی ایجاد می شد که از این امر برای کسب آموزه های دینی و همچنین انجام فرایض مذهبی استفاده می کردند. باید قبول کرد که دغدغه های اقتصادی و سختی معاش موجب شده است تا این سنت حسنه که از قدیم میان ایرانیان وجود داشته است مقداری کمرنگ شود.

 

احمد شریف خاطرنشان کرد: بیشتر فعالیت های مساجد به ماههای رمضان و محرم معطوف شده است؛ بسیاری از مساجد در حال حاضر در هنگام نماز صبح فعال نیستند و صدای اذان از آنها شنیده نمی شود در حالی که بسیاری از بزرگان ما وقت بیداری و فعالیتهای روزانه خود را با اذان مساجد تنظیم می کردند از این رو باید گفت ما نیازمند مهندسی مجدد در اداره مساجد هستیم؛ مساجد نیازمند به روزرسانی هستند تا بتوانند جاذبه های لازم برای جوانان را در خود ایجاد کنند.

 

وی در مورد تاثیر مساجد در رشد سیاسی و آگاهی مردم گفت: بسیاری از افرادی که به عنوان متولیان مساجد انتخاب می شوند متاسفانه دارای گرایش های سیاسی خاصی هستند و این موجب می شود تا افکار سیاسی مختلف در جامعه پوشش داده نشود. وقتی یک جانبه نگری در این مکان ها ایجاد شود باید بپذیریم که افرادی که ببینند به تفکر آنها اهمیتی داده نمی شود حضورشان در مساجد کمتر شود و این ضعف بزرگی است. باید در مدیریت مساجد به تفکرات مختلف سیاسی که در چارچوب نظام فعالیت می کنند توجه بیشتری شود و سختگیری در این موضوع اولین آسیبش این است که ما از حضور جوانان با گرایش و تفکرات گوناگون بی بهره می شویم.

کد خبر 649053

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha