به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ دكتر ابراهیم فیاض درباره رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر گفت: هر آنچه در راه این مبارزه صورت گیرد بسیار خوب است امروز آنچه که در جامعه احساس می شود این است که مصرف مواد مخدر افزایش یافته است.
وي افزود: مشکل آنجاست که مواد مخدر انسان را به انفعال می رساند و و عزت، كرامت و آزادي اش را پايمال ميكند.
جامعهشناس و عضو هیات علمى دانشگاه تهران افزود: سن مصرف مواد مخدر و آسیبهای اجتماعی کاهش یافته است، متاسفانه مواد مخدر در کنار انحطاط اخلاقی رواج پیدا میکند و این یعنی ايجاد یک وضعیت غیرعقلانی که برای جامعه ما بسیار خطرناک است.
دکتر فیاض ادامه داد: یکی دیگر از عوامل اعتیاد به خصوص در جوانان وجود عرفانهای کاذب میباشد که باید از جامعه خارج شوند و ازدواج جوانان تسهیل شود تاکید مبانی دینی و اسلامی بر اصل غریزه جنسی و اقتصاد موید همین مطلب است. در آموزههای دینی همان طور که بر ازدواج به عنوان کامل کننده نصف دین سفارش شده است بر رفاه و آسایش اقتصادی هم تاکید شده است "کاد الفقر أن یکون کفراً".
عضو هیئت علمی دانشگاه در ادامه با تاکید بر نقش آموزش برای پیشگیری از آسیبها و اعتیاد ادامه داد: آموزشها بايد در سطح رسانهها و دانشگاهها ارائه شوند و خطرات این آسیبهای اجتماعی به طور کامل و شفاف به مردم اطلاعرسانی شوند.
دکتر فیاض در خاتمه تاکید کرد: مساجد به عنوان یکی از پایگاههای مردمی میتوانند برای کاهش اثرات آسیبها وارد عمل شوند و با برگزاری کلاسهای آموزشی افراد جامعه را آگاه کنند، با ترغیب جوانان به ازدواج که سیره پیامبر (ص) است می توان انگیزه زندگی در افراد را بالا برد چرا كه فردی که نیازهای روحی و جسمیاش در خانواده تامین شود ديگر به سمت مواد مخدر پناه نمیبرد.
نظر شما