روز جهانی مساجد بهترین فرصت جهت معرفی این پایگاه های الهی

خبرگزاری شبستان: ۳۱ مرداد، روز جهانی مساجد، بهترین فرصت جهت معرفی و شناساندن کارکردهای مختلف این پایگاه های الهی به تمام اقشار جامعه به ویژه جوانان محسوب می شود.

خبرگزاری شبستان – مازندران

 

سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ایران به اجلاس وزیران امور خارجه کشورهای اسلامی، پیشنهاد نامگذاری (31 مرداد) برابر با (21 آگوست) مصادف با سالگرد آتش زدن مسجدالاقصی از سوی اسرائیل را به «روز جهانی مساجد» دادند که مورد پذیرش قرار گرفت.

 

برنامه های متنوعی در این روز، برگزار می شود و نشان دادن ابعاد مختلف کارکردهای مساجد، بیشتر از روزهای دیگر سال باید، مورد اهتمام قرار می گیرد.

 

با توجه به اهمیت و کارکردهای مختلف مساجد از صدر اسلام، توجه به احیای فعالیت های مختلف این پایگاه های الهی، یک ضرورت محسوب می شود.

 

جعفر علیخانی، مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری امام جواد(علیه السلام)، مسجد صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) روستای کبودکلایه تنکابن، امروز (23 مرداد) به خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: درباره مسجد و اهمیت آن، امروزه باید فرهنگ سازی شود.

 

وی اظهار کرد: کمک مالی به مساجد باید مورد توجه از سوی مسئولان و مردم باشد و به این امر در این روستا با توجه به وسع مالی روستانشینان، نمی توان جامه عمل پوشاند.

 

علیخانی بیان کرد: برنامه های مختلفی در این مکان با توجه به قرارداشتن در جوار امامزاده، نظیر دعای کمیل به همراه پذیرایی شام به نیت مردگان برگزار می شود.

 

وی ابراز کرد: تاسیس کانون های فرهنگی و هنری مساجد باید از لحاظ مالی، تامین شوند یا خیرین، مساعدت به این مراکز مهم داشته باشند تا اهداف عالیه تشکیل مساجد و کانون های مساجد در جوار پایگاه های الهی، به تحقق لازم برسد.

 

حجت الاسلام صادق خداوردیان، مدیر مسئول و امام جماعت کانون فرهنگی و هنری جان نثاران ولایت مسجد صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) روستای توساکله خرم آباد تنکابن، امروز (23 مرداد) به خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: تلاوت قرآن به همراه سخنرانی و خواندن سرود از سوی نوجوانان این کانون از جمله برنامه های روز جهانی مساجد در این مرکز است.

 

وی اظهار کرد: متاسفانه کارکرد واقعی مساجد هنوز به خوبی در جامعه، جا نیفتاده است و این پایگاه الهی را فقط به برپایی نماز و تلاوت قرآن، محصور کرده اند در صورتی که مساجد از صدر اسلام، مرکز تمام امور نظیر قضاوت و تصمیم گیری برای جنگ ها بود.

 

حجت الاسلام خداوردیان بیان کرد: در اوایل انقلاب، جشن های عروسی در مساجد، برپا می شد و هیچ منعی برای اینگونه از برنامه ها نبود اما در حال حاضر، ممانعت هایی از سوی برخی افراد صورت می گیرد.

 

وی ابراز کرد: در کنار کلاس های احکام و قرآن باید کلاس های درسی نیز در مساجد، پیش بینی شود و با حفظ شان مسجد، برنامه ها و فعالیت های مختلفی در پایگاه های الهی به اجرا در آید.

 

حجت الاسلام خداوردیان از مساجد به عنوان مرکز اصلی شکل گیری انقلاب اسلامی ایران یاد کرد و گفت: تغییر نگاه درباره مساجد باید صورت گیرد و با حفظ احترام، کارکردهای این پایگاها باید احیا گردد و به جامعه، شناسانده شود.   

 

وی اظهار کرد: میدان دادن و بکارگیری جوانان در مساجد در رونق گرفتن این مراکز، اهمیت بسیار دارد به ویژه اینکه در هیئت امنا از آنها به عنوان آینده سازان جامعه، استفاده شود.

 

حجت الاسلام خداوردیان بیان کرد: تشکیل و تجهیز کتابخانه ها در مساجد موجب سوق دادن جوانان به این پایگاه های الهی می شود که می طلبد از این فرصت ها، نهایت بهره را برد.

 

وی ابراز کرد: انجام کارهای فرهنگی، اجتماعی، هنری و ... در مساجد در طول سال باید تداوم و برنامه ریزی خاصی، داشته باشد و  می توان از (31مرداد)، روز جهانی مساجد به عنوان بهترین فرصت جهت معرفی و شناساندن این پایگاه های الهی به تمام اقشار جامعه، استفاده لازم را نمود.

گزارش: معصومه علیزاده

کد خبر 648581

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha