«مد وتک» فرصتی برای تحقق رویاهای جوانان است/ استارت آپ ها یک شبیه ساز کارآفرینی است

خبرگزاری شبستان:این عضو تیم برگزاری رویداد کارآفرینی «مدوتک» گفت: مد و تک فرصتی برای جوانان است تا بتوانند به چالش هایی که مدیران دارند پی ببرند و به یک مدل درآمدی و آرزویی که دارند نزدیک شوند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نشست خبری دومین رویداد کارآفرینی مد و لباس با عنوان «مد و تک» پیش از ظهر امروز یکشنبه 22 مرداد  با حضور مهدی معصومی، مدیر شرکت ایده پردازان خلاق آرتام ،ماریو کانیداش،مدیر کل هتل اسپیناس پالاس، مهیار ویلیانی و دانا ماشالله پور و امیر رضا محمدی از برگزار ککندگان این رویداد در هتل اسپیناس پالاس برگزار شد.

 

دانا ماشاالله‌پور از اعضای تیم برگزاری رویداد کارآفرینی «مدوتک» گفت:  استارت آپ مدل هایی هستند که در سطح جهان به روزترین روند در کسب و کار و هر صنعتی هستند و مدل و لباس هم همینطور است؛ کشور ما پایه گذار صنعت نساجی است، خیلی از بزرگان تولید کننده هستند که باید به روز شوند و بتوانند محصولات شان را عرضه کنند.

 

وی افزود: این روند جدید به جوانان فرصت می دهد که ایده های خود را مطرح کنند و با آن را به صاحبان کسب وکار عرضه کند ؛ مد و تک  فرصتی برای جوانان است تا بتوانند به چالش هایی که مدیران دارند پی ببرند و به یک مدل درآمدی و آرزویی که دارند نزدیک شوند، این اعتمادسازی به این رویه کسب و کار می تواند جوانان را به ذهنیت خلاق برای کشور نزدیک کند.

دانا ماشاءالله پوردرباره برگزاری ورک شاپ های آموزشی «مد و تک» گفت:  هدف از برگزاری این ورک شاپ ها آشنا کردن ذهنیت ها با سازه های قابل پذیرش در جغرافیای کشور خودمان است، ما در این بخش باید  تسهیلاتی را به وجود آوردیم و محصولات را در سایر کشورها عرضه کنیم، ما ایده های خوبی در کشور داریم باید بتوانیم بر اساس آن محصولاتی از کشور را ارایه بدهیم که در دنیا مورد استفاده قرار بگیرد.

 

وی خاطر نشان کرد: مهمترین نقطه برای ما در این ایده پردازی ایران است، خیلی از ایده ها در تهران و شهرستان ها هستند که دیده نمی شوند و فضایی در اختیار ندارند.

ماشاءالله پور اظهار داشت: این تیم 5 ماه است که در کنار هم فعالیت می کند که به صنعت داخلی کمک کند که این صنعت  به روز و سرپا باشد، تلاشمان این است که این رویداد بهتر و با تکنولوژی بهتر و به اهدافی که کشورمان دارد، نزدیک شود.

در ادامه این نشست امیررضا محمدی، عضو تیم برگزاری رویداد کارآفرینی «مدوتک» نیز گفت: استارت‌آپ لزوماً یک وب سایت و یا اپیلیکیشن موبایل نیست؛ این جریان در حقیقت یک شبیه ساز کارآفرینی است و خوشبختانه از میان گروه هایی که سال گذشته در این رویداد حضور داشته اند، 4 گروه موفق شده اند تا ایده های خود را به منصه ظهور درآورند.

کد خبر 648502

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha