ایجاد شبکه گردشگری و سفر دریایی در طول سواحل گیلان

خبرگزاری شبستان: مدیرکل بنادر و دریانوردی گیلان با بیان اینکه ایجاد شبکه گردشگری و سفر دریایی در سواحل استان در دو فاز در حال انجام است، گفت: خط منظم کشتی ‌رانی بین بندر باکو و بندر انزلی و به دنبال آن در بندر آستارا ایجاد می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی فرمانداری بندر آستارا، حسین چراغی، مدیرکل بنادر و دریانوردی گیلان روز گذشته( ۱۸مرداد) در بازدید از عملیات لایه روبی بندر تجاری این شهرستان، گفت: بندر آستارا با ظرفیت جابه جایی یک میلیون تن کالا دومین بندر مهم گیلان است.

 

وی با بیان اینکه برای تکمیل ظرفیت‌های بندر آستارا عملیات لایه روبی این بندر آغاز شده است، افزود: با اتمام عملیات لایه روبی ظرفیت های بندر آستارا در حد یک میلیون تن بارگیری و تخلیه کالا فعال می‌شود.

 

مدیر کل بنادر و دریانوردی گیلان با اشاره به اینکه با اتمام عملیات لایه روبی تمام کشتی های با هر ظرفیتی که در خزر تردد می‌کنند می‌توانند در بندر آستارا پهلو بگیرند، اظهارکرد: امیدواریم با اتمام عملیات لایه روبی این بندر مانند بندر انزلی بتواند فعالیت‌های خود را در صادرات، واردات و ترانزیت کالا افزایش دهد.

 

چراغی به اهمیت گردشگری دریایی و سفرهای دریایی در تولید ثروت و اشتغالزایی اشاره و خاطرنشان کرد: برای رسیدن به این هدف برنامه ‌ریزی‌های گسترده‌ای در بندر انزلی صورت گرفته است.

 

وی با بیان اینکه در بخش گردشگری به دنبال راه اندازی و ایجاد یک شبکه گردشگری و سفر دریایی در طول سواحل استان گیلان از شرق تا غرب هستیم، افزود: در این راستا در بندر انزلی در حال ایجاد مرکز گردشگری دریایی و سفر دریایی بوده و این پروژه در گام‌های بعدی برای بنادر آستارا و چمخاله نیز اجرا می‌شود.

 

مدیر کل بنادر و دریانوردی گیلان با اشاره به اینکه ایجاد شبکه گردشگری و سفر دریایی در طول سواحل استان گیلان در دو فاز در حال انجام است، تصریح کرد: پس از اتمام ایجاد شبکه گردشگری در طول سواحل استان از بندر چمخاله تا بندر آستارا، یک خط منظم کشتی‌رانی بین بندر باکو و بندر انزلی و به دنبال آن در بندر آستارا ایجاد می‌شود.

 

وی از اضافه شدن دو دستگاه جرثقیل در دو ماه آینده به مجموعه فعلی تجهیزات بندر آستارا خبر داد و افزود: با اضافه‌ شدن این دو دستگاه جرثقیل به تجهیزات فعلی بندر آستارا ظرفیت و توان تخلیه و بارگیری این بندر به حد چشمگیری افزایش پیدا می‌کند.

 

چراغی جرثقیل‌های مذکور را با ظرفیت هر کدام ۱۵ هزار تن و متعلق به نسل جدید از جرثقیل‌ها دانست و گفت: این جرثقیل‌ها توانایی تخلیه و بارگیری تمام کالاهایی که توسط کشتی‌ها در خزر جابه‌جا می‌شوند را داشته و محدودیتی به لحاظ ظرفیت در این جرثقیل‌ها مشاهده نمی‌شود.

 

تاکید فرماندار آستارا بر ضرورت تکمیل زیر ساخت های منطقه ویژه اقتصادی

یونس رنجکش، فرماندار بندر آستارا نیز در جریان این بازدید بر ضرورت تکمیل زیرساخت های منطقه ویژه اقتصادی این بندر تأکید کرد.

 

وی افزود: با توجه به جایگاه اقتصادی بندر آستارا وجود منطقه ویژه اقتصادی و بندر چند منظوره، تکمیل زیرساخت های بندری در این شهرستان ضرورت دارد و از نیازهای جدی می‌باشد.

 

عالی ترین نماینده دولت در بندر آستارا با اشاره به پیگیری های انجام گرفته در شهرستان و تاکیدات استاندار گیلان در خصوص رفع موانع و مشکلات موجود در توسعه بندر آستارا، خاطر نشان کرد: در همین راستا، در حال حاضر شاهد آغاز پروژه لایروبی بندر چند منظوره شهرستان هستیم.

 

رنجکش گفت: امیدواریم با اتمام عملیات لایروبی این بندر و مهیا شدن ورود آسان کشتی های ۵  هزار تنی، شاهد پویا تر شدن فعالیت بندر و منطقه ویژه اقتصادی این بندر باشیم.

 

وی به برخی ویژگی های بندر آستارا اشاره و اظهارکرد: بندر آستارا نخستین بندر فعال خصوصی کشور است که از ظرفیت های بالایی برای ترانزیت کالا برخوردار می‌باشد و در کنار آن منطقه ویژه اقتصادی آستارا می‌تواند در زمینه اقتصاد دریامحور بسیار حائز اهمیت باشد.

 

رنجکش ضمن تشکر از اداره کل بنادر و دریانوردی گیلان برای پیگیری های انجام شده اظهار امیدواری کرد در آینده نزدیک شاهد پویایی بیشتر بندر منطقه ویژه در مسیر توسعه کشور و ایجاد فرصت های جدید اشتغالزایی و سرمایه گذاری در آستارا شد.

 

کد خبر 647882

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha