به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، علی محمد ذوالفقاری، معاون مشارکت های مردمی کمیته امداد امروز (18 مرداد) در نشست خبری با اصحاب رسانه کردستان در سنندج، اظهار کرد: کمک دولت به نیازمندان به معنای عدم مشارکت مردم نیست و نیاز به کمک مردم در محرومیت زدایی داریم.
وی با بیان اینکه کمیته امداد برای تامین نیازهای اساسی فقرا بخشی از کمک هایش را از طریق دولت و بنگاه های اقتصادی کمیته امداد جذب می کند، ادامه داد: توسعه فرهنگ انفاق و نیکوکاری در جامعه توسط مبلغین زکات، استفاده از ظرفیت های دینی و ملی برای جذب کمک های مردمی در راستای خدمات رسانی مطلوب و افزایش رفاه و توسعه مشارکت های مردمی از دیگر بخش های جذب کمک برای حمایت از محرومین است.
وی پایین آوردن سن خیرین را یکی از برنامه های کمیته امداد اعلام کرد و افزود: در حال حاضر یکی از مباحثی در دستور کار امداد پایین آوردن سن خیرین است و ما نیاز به کودک و نوجوان خیر داریم و برگزاری جشن های نیکوکاری تمرینی برای پایین آوردن سن نیکوکاری است.
معاون مشارکت های مردمی کمیته امداد در ادامه به درآمد زکات در سال گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: در سال گذشته بیش از 270 میلیارد تومان درآمد زکات در کشور جمع آوری شد که در مسیر خدمت رسانی به محرومین و نیت بانی هزینه شده است.
ذوالفقاری، یکی دیگر از بخش های کسب درآمد کمیته امداد را صندوق صدقات اعلام کرد و افزود: سال گذشته 300 میلیارد تومان از صندوق صدقات قلکی، معابر، الکترونیکی، پیامکی و اپلیکیشنی مختلف کمک مردمی جمع آوری شده است.
وی یکی از راهبرهای کمیته امداد توسعه صندوق صدقات الکترونیکی دانست و بیان کرد: اکرام ایتام و محسنین یکی دیگر از فعالیت های کمیته امداد است که در حال حاضر یک میلیون و 100 هزار حامی از این طرح حمایت می کند که در سال گذشته 404 میلیارد تومان از طریق حامیان به ایتام کمک شده است.
معاون مشارکت های مردمی کمیته امداد، با بیان اینکه در حال حاضر 10 میلیون خانوار مشترک کمک به کمیته امداد هستند، عنوان کرد: با فرض وجود 20 میلیون خانواده در کشور که می توانند کمک رسان کمیته امداد باشند، در صدد هستیم 10 میلیون خانوار نیکوکار به خانواده امداد اضافه شوند.
ذوالفقاری، با بیان اینکه امداد می خواهد با توسعه خدمات الکترونیکی مشارکت های مردمی را افزایش دهد، گفت: در این راستا ارتباط با حامیان حقوقی، ارتباط با موسسات اقتصادی صنوف و تعامل با خیریه در دستور کار قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه سهم خیرین در مجموعه اعتبارات کمیته امداد به نسبت مجموعه اعتبارات 25 درصد است، افزود: تلاش ما این است سهم مردم در خدمت رسانی افزایش دهیم که در این راستا چند راهبرد برای مشارکت های مردمی تعریف شده است که می توان به استفاده از تکنولوژی جدید، رابطه بین انفاق و اقتصاد، کمک به الکترونیکی کردن جذب درآمدهای مردمی و تعریف محورهای جدید کمک گیرندگی مورد توجه است.
معاون توسعه مشاركت هاي مردمي كميته إمداد كشور در پایان به تدوین نظام خیر و احسان در کشور اشاره و خاطر نشان كرد: تدوين نظام خير و احسان در كشور در دست اجراست و شش نظام مشاركت خيرين را در حوزه توانمندسازي و رفع محروميت خانواده ها را در دستور كار قرار داده ايم و در اين راستا نيز تمامي بخش هاي مختلف دولتي و غير دولتي مي توانند با ما مشاركت كنند.
نظر شما