به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، حجت الاسلام آیت عباسیان مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه، در مراسم افتتاحیه مرحله استانی چهلمین دوره مسابقات قرآن کریم در تالار الغدیر، گفت: اگر امروز فرهنگ قرآنی بیش از پیش در جامعه اسلامی و در بین مردم گسترش یافته است را مدیون امام راحل و شهدای انقلاب و دفاع مقدس هستیم.
وی افزود: این جلسات و معنویتی که امروزعلی رغم شبیح خونی فرهنگی دشمن و هجمه ها فراوان استکبار شاهد آن هستیم هم ثمر همین مجاهدت هاست.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه، اظهار کرد: نزدیک به 12 هزار نفر در طرح تربیت حافظان قرآن کریم شرکت کرده اند که نشانگر روحیه و گرایش به معنویت و قرآن در سطح استان دارد.
وی ابراز کرد: در فراخوان چهلمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم نزدیک به 5 هزار نفر در مرحله شهرستانی شرکت کردند.
حجت الاسلام عباسیان، بیان کرد: از این تعداد 284 نفر موفق به رهیابی به مرحله استانی شدند که نشانگر علاقه مردم نسبت به مبانی قرآنی و آموزه های این فرهنگ غنی دارد.
وی عنوان کرد: مسابقات قرآن در بخش شکوفه ها هم با شرکت بیش از 12 هزار نفر در سنین زیر 18سال با همکاری آموزش و پرورش برگزار شد..
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه، با اشاره به ابتکاری که در استان در خصوص حفظ مجازی صورت گرفته است، اذعان کرد: بیش از ۷۰۰ نفر به صورت مجازی در گردونه طرح تربیت حافظان قرآن کریم قرار گرفته اند و به صورت مجازی و در تماس تلفنی با کارشناسان آموزش های خود را فرامی گیرند.
وی با بیان اینکه باید قدردان این نعمت باشیم که بر سر سفره با برکت قرآن نشسته ایم، تصریح کرد: قرآن کریم این کلام نورانی و الهی می تواند بسیاری از دردها را که امروز جامعه ما به آن دچار شده است را درمان کند.
حجت الاسلام عباسیان، گفت: علی رغم گرایش مردم به فرهنگ غنی قرآنی و معارف اسلامی آسیب های اجتماعی هم در سطح جامعه وجود دارد و این دردی که دامنگیر جامعه ما شده است را فقط قرآن می تواند درمان کند و در عین حال ما را به بهترین شکل به مسیر درست هدایت کند.
وی تأکید کرد: اگر مسئولان ما بخواهند آسیب های اجتماعی را بر طرف کنند باید نگرششان قرآنی باشد و بیش از پیش با محوریت قرآن برای گسترش فرهنگ قرآنی در این مسیر حرکت کنند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه، ابراز تأسف کرد: متأسفانه برخی از فعالیت هایی که برای رفع آسیب های اجتماعی صورت می گیرد از قبیل کنسرت ها و سایر برنامه های این چنینی هیچ سنخیتی با رفع آسیب ها نداشته و با فرهنگ اسلامی همخوانی ندارد لذا نمی تواند آسیب های اجتماعی را درمان کند.
وی با بیان اینکه تنها با شعار نمی توان مشکلات پیش رو را از سر راه برداشت، اظهار کرد: فقط با ترویج قرآن و انس دادن مردم با سرچشمه وحی الهی که می توان انسان را به کمال برساند خواهیم توانست آسیب ها را برطرف کنیم.
حجت الاسلام عباسیان، بر رواج سبک زندگی اسلامی و قرآنی در جامعه تأکید و اضافه کرد: بیکاری به عنوان یکی از مشکلات و معضلات جامعه ما ناشی از پایین بود سطح مشارکت های اقتصادی مردم است.
وی عدم اعتماد مردم به یکدیگر را مانع از قرار گرفتن سرمایه های خرد و تبدیل شدن آن به یک سرمایه کلان و راه اندازی یک واحد تولیدی و به دنبال آن اشتغالزایی برای جوانان برشمرد و گفت: این عدم اعتماد و یا خیانت در امانت که گاها در سرمایه گذاری های این چنینی صورت گرفته است ناشی از ضعیف بودن فرهنگ قرآنی در جامعه ما است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه، گفت: فرهنگ قرآنی بر فضای جامعه ما حاکم نیست متأسفانه مردم با این فرهنگ غنی فاصله دارند و زندگی هایشان مبتنی بر سبک اسلامی و قرآنی نیست.
وی تأکید کرد: امروز مسئولین ما اگر به دنبال چاره و درمان برای آسیب های اجتماعی از جمله بیکاری و طلاق هستند باید به وسیله فرهنگ قرآنی اتفاق بیافتد و به سمت ترویج سبک زندگی قرآنی و اسلامی در خانواده ها برویم.
حجت الاسلام عباسیان، در پایان از پیش بینی ۱۵ محفل انس با قرآن کریم همزمان با برگزاری مرحله استانی چهلمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم همراه با برپایی نشست های سبک زندگی اسلامی و قرآنی در سطح استان خبر داد.
گفتنی است، مرحله استانی چهلمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم از (۱۸ تا ۲۰ مرداد) در ۱۱ رشته با شرکت ۲۸۴ نفر در دو بخش خواهران و برادران برگزار می شود.
نظر شما