به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، محمد جوروند، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان در مراسم نکوداشت روز خبرنگار در گیت بوستان اظهار کرد: واگذاری حوزه های فرهنگی و هنری به متخصصان و صاحبان اصلی آنها جزو اولویت های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان است.
وی با اشاره به فعالیت خانه مطبوعات در استان، افزود: آرزوی ما این بود که روزی فعالیت رسانه ها به صنف مربوط به آنها واگذار شود که خوشبختانه خانه مطبوعات در استان تشکیل شد و عهده دار فعالیت رسانه ها شده است.
جوروند به برگزاری مراسم نکوداشت روز خبرنگار امسال اشاره کرد و بیان داشت: امسال با رویکرد جدید خانه مطبوعات بر تفاوت برنامه های روز خبرنگار با سالهای گذشته تاکید شد و برآن شدیم که روز خبرنگار با شکوه و جذابیت های بیشتری برگزار شود.
وی ادامه داد: برگزاری کارگاه آموزشی خبر نویسی، تریبون آزاد و جشن روز خبرنگار از جمله برنامه های گرامیداشت روز خبرنگار امسال است که امیدواریم رضایت خبرنگاران را جلب کند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان در بخش دیگر سخنان خود از عدم حضور مدیران استانی در مراسم روز خبرنگار انتقاد کرد و گفت: اگر مدیری برای مراسم روز خبرنگار دعوت شده اما در مراسم شرکت نکرده کوتاهی کرده و حسابش با کرام الکاتبین است.
وی اظهار کرد: توقع بود تا مدیرانی که در طول سال انتظار دارند، خبرنگاران بدون هیچ چشم داشتی فعالیت های آنان را رسانه ای کنند در این مراسم حضور پیدا می کردند.
جوروند خاطر نشان کرد: وقتی همه خبرنگاران در مراسم روز خبرنگار گرد هم می آیند انتظار می رود تا مدیران نیز در این مراسم شرکت کنند و به خبرنگاران احترام بگذارند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان در ادامه به اهمیت فعالیت خبری و مطبوعاتی در استان خوزستان اشاره کرد و افزود: توجه به تفاوت خبرنگاری و خبرنویسی در فعالیت خبری و مطبوعاتی مهم است چرا که خبرنگاری و دخل و تصرف در نگاشتن رویدادها ماهیت و بایدهای فعالان این حوزه را نشان می دهد.
همچنین در این مراسم رضا علیجانی، رئیس خانه مطبوعات خوزستان شناسایی دقیق و کارشناسانه دغدغه های حرفه ای و صنفی خبرنگاران از راهکارهای مرتفع شدن مشکلات خبرنگاران و رسانه ها دانست.
وی تاکید کرد: تا وقتی نیازهای صنفی در هاله ای از ابهام مانده و مرتفع نشود، وظیفه خطیر نقادی نیز در گیر و دار این نیازها مغفول می ماند.
علیجانی خاطر نشان کرد: اولین و تنها وظیفه خطیر خبرنگار که او را با دیگر اقشار به ویژه سیاسیون متفاوت می کند، تحمل پذیرش اندیشه های گوناگون و بازشناسی تفاوت های فرهنگی و فکری درون جامعه است.
وی ادامه داد: رسالت عظیم منتقدی بر دوش رسانه هاست، منتقد نه مخالف است و نه موافق؛ بلکه بر اساس اصول اخلاقی و حرفه ای، گفتارها را به نقد می کشد تا درستی و راستی در پیش گرفته شود.
نظر شما