رمز عاقبت به خیری نگاه به رهبری است

وزیر علوم با تأکید بر اینکه رمز عاقبت به خیری نگاه به رهبری است، گفت: رسانه‌ها می توانند با عملکرد منصفانه ترسیم‌گر فضای حقیقی جامعه باشند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، کامران دانشجو، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سومین جشنواره تجلیل از روابط عمومی‌های برتر دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های تابع وزارت علوم در سومین جشنواره تجلیل از خبرنگاران برتر حوزه وزارت علوم با اشاره به اینکه دعا برای عاقبت به خیر شدن بهترین دعا است، گفت: خداوند برای هر چیزی وسیله‌ای قرار داده و وسیله عاقبت به خیری ولایت‌مداری است.

 

وی با بیان اینکه افرادی بودند که در تدین جایگاه والایی داشتند، خاطرنشان کرد: در طول همین 32 سال اخیر کسانی که با ولایت زاویه گرفته‌اند به قهقرا رفته و خسر الدنیا والاخره شدند و بنابراین رمز عاقبت به خیری نگاه به رهبری است.

 

وزیر علوم پیرامون اطلاع‌رسانی در جوامع متمدن و اهمیت آن خاطرنشان کرد: از آنجایی که رسانه‌ها می‌توانند با تصویری منصفانه و واقعی و حتی غیرمنصفانه و غیرواقعی ترسیم‌گر فضای جامعه باشند، این طیف از جامعه در دنیای امروز بسیار حایز اهمیت هستند.

 

دانشجو با تأکید بر اینکه رسانه‌های خبری به دنبال نقد وضع موجود و روابط عمومی‌ها به دنبال تعریف از وضع موجود هستند، اظهار کرد: هر دوی این عناصر می‌توانند منصفانه عمل کرده به این معنی که روابط عمومی با عدم اغراق در نقاط قوت سازمان اعتماد مردم را تخریب نکرده و متقابلا رسانه‌ها نیز با نقد غیرمنصفانه نقاط قوت یک سازمان را نادیده نگیرند.

 

وزیر علوم در پایان با اشاره به لزوم تعامل روابط عمومی‌ها و رسانه‌ها تصریح کرد: هر سازمان و وزارتخانه‌ای که با روابط عمومی‌ها و رسانه‌ها در ارتباط است، در صورت تعامل این دو عنصر می‌تواند فرصتی بسیار مناسب برای عرضه عملکرد خود داشته باشد و در واقع از رسانه و روابط عمومی به عنوان آینه عملکرد خود استفاده کنند.

 

یادآور می‌شود؛ سومین جشنواره تجلیل از خبرنگاران برتر حوزه وزارت علوم و سومین جشنواره تجلیل از روابط عمومی‌های برتر دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های تابع وزارت علوم  سه‌شنبه (15 شهریور) و در محل دانشگاه تربیت مدرس با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.

 

پایان پیام/


 

کد خبر 64732

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha