دکتر محمد صادق بيجندی، رییس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال جهاد دانشگاهی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار شبستان گفت: با توجه به وضعیتی که کشورمان در حوزه صنایع مختلف فرهنگی دارد از 150 صنایع دستی شناخته شده در دنیا 120 مورد در ایران وجود دارد و در کشور تولید می شود.
وی با اشاره به دغدغه های مقام معظم رهبری در حوزه فناوری های نرم و تاثیری که در رفتار و نگرش مردم و سبک زندگی مردم می گذارد، خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی با توجه به سبقه ای که در فضای فرهنگی، پژوهشی و آموزشی کشور دارد براساس یک مطالعه میدانی به این جمع بندی رسید که درخواست ایجاد و یا تاسیس پارک علم و فناوری در حوزه فناوری های نرم و صنایع فرهنگی داشته باشد.
دکتر بیجندی با تشریح اقدامات انجام شده برای ایجاد و راه اندازی پارک علم و فناوری های نرم، افزود: از سال 1394 مقدمات راه اندازی پارک علم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی آغاز شد و مذاکرات و هماهنگی های زیادی انجام دادیم.
معاون جهاد دانشگاهی درباره روند تصویب و صدور مجوز راه اندازی این مجموعه فرهنگی و علمی، گفت: خوشبختانه در جلسه هفته قبل کارگروه تخصصی توسعه مراکز فناوری در وزارت علوم تصویب شد و هفته جاری نیز در دفتر گسترش مراکز آموزش عالی مطرح شده و مجوز نهایی آن صادر خواهد شد.
دکتر بیجندی خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی در هفته دولت به صورت رسمی افتتاح خواهد شد.
وی با اشاره به فعالیت پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی در استان های کرمانشاه و البرز، گفت: جهاد دانشگاهی دارای دو پارک علم و فناوری است که با راه اندازی پارک علم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی در تهران به سه پارک افزایش می یابد.
رییس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال جهاد دانشگاهی افزود: پارک علم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی در دانشگاه علم و فرهنگ مستقر می شود که از زیر مجموعه های آموزش عالی جهاد دانشگاهی و در واقع دانشگاهی وابسته به جهاد دانشگاهی است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر پارک علم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی مجهز شده است و برای پذیرش شرکت ها آماده است، ادامه داد: پس از افتتاح رسمی آماده پذیرش از شرکت ها، ایده پردازان و فعالان در حوزه فناوری های نرم و صنایع فرهنگی خواهیم بود.
دکتر بیجندی تصریح کرد: امیدواریم با راه اندازی این پارک بتوانیم به تجاری سازی محصولات فرهنگی و صنایع دستی درعرصه های ملی و بین المللی کمک شایانی انجام دهیم.
رییس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال جهاد دانشگاهی یادآور شد: هنرمندان ما باور ندارند که فعالیت هایشان می تواند اقتصادی شود و به برند بین المللی تبدیل شود بنابراین مهم ترین دستاورد راه اندازی پارک علم و فناوری های نرم و صنایع دستی می تواند محصولات فرهنگی را مثل محصولات صنعتی دیگر به یک ثروت تبدیل کند.
نظر شما