به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، مصطفی محمد نجار، وزیر کشور، امروز(15 شهریور) در مراسم افتتاح پل شطیط به شوشتر گفت: دولت نهم و دهم برای خدمت به مردم از ثانیهها نیز استفاده میکند و در این باره کارنامهای درخشان دارد.
وی با بیان اینکه در دولت نهم و دهم کارهای عمرانی در کشور سرعت بسیار زیادی گرفته است، تصریح کرد: در دولت نهم و دهم چهار برابر دورههای گذشته کار شده است و این امر را آمار به صراحت تأیید میکند.
وزیر کشور، خاطر نشان کرد: ایران اسلامی در چند سال اخیر، بیش از دورههای گذشته شاهد تحول و تغییر بوده است و مردم این تحولات را به شایستگی درک میکنند.
وی بیان کرد: در 6 سال گذشته تنها در بخش راه در خوزستان از 600 کیلومتر راه ایجاد شده در برنامه سوم توسعه، به سه هزار کیلومتر در برنامه چهارم توسعه رسیدهایم و معتقدیم که این آمار نیز کافی نیست و باید سرعت بیشتری داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه در دولت نهم و دهم بسیاری از روستاهای بزرگ به شهر تبدیل شدهاند، اضافه کرد: بسیاری از روستاهای بزرگ به شهر تبدیل و دارای شورا شدهاند و نظام بودجهگیری مستقلی دارند که این خود یک افتخار است.
نجار، با اشاره به فعالیتهای عمران شهری انجام شده در کشور اذعان داشت: در بخش عمران شهری گامهای اساسی برداشته شده است که از جمله آنها میتوان به اجرای طرح جامع پسماند و توسعه فضای سبز در شهرها اشاره کرد.
سید جعفر حجازی، استاندار خوزستان، نیز افزود: دولت نهم و دهم بیش از 14 هزار و 500 میلیارد تومان در خوزستان فعالیت عمرانی انجام داده است که این میزان معادل 50 درصد بودجه عمرانی یک سال دولت برای همه کشور است.
وی با اشاره به اینکه خوزستان در سالهای گذشته جهشهای بزرگی انجام داده است، یاد آور شد: سالانه در خوزستان بیش از 28 هزار و 500 تا سه هزار پروژه احداث میشد که این تعداد در سالهای جاری به پنج هزار و 500 تا 6 هزار پروژه عمرانی رسیده است.
وی با بیان اینکه در سال جاری بیش از چهار هزار میلیارد تومان از منابع مختلف به خوزستان اختصاص یافته است، به توزیع این اعتبارات در استان اشاره کرد و ادامه داد: بیش از سه هزار و 500 تا سه هزار و 700 میلیارد تومان از اعتبارات سال جاری خوزستان ملی و استانی شده است.
استاندار خوزستان، با بیان اینکه بیش از یکهزار و 300 میلیارد تومان نیز از منابع توسعه و نفت برای خوزستان در نظر گرفته شده، به اجرای پروژههای بسیار بزرگ برای این استان اشاره کرد و اظهار داشت: اجرای پروژه آب رسانی به شهرهای خوزستان با بیش از سه هزار میلیارد تومان اعتبار و تأمین این اعتبار در نوع خود بینظیر است.
بر اساس این گزارش، این پل که لقب طولانی ترین پل سازه کشور را یدک می کشد، با اعتباری بالغ بر 250 میلیارد ریال و با هدف انتقال ترافیک جنوب به شمال شهرستان شوشتر و کمک به تخلیه و تسریع ترافیک شهرستان های شوشتر، دزفول، گتوند و بالعکس ساخته شده است.
طول این پل یک هزار و780 متر است و با احتساب راه های طرفین آن به 2 هزار و68 متر می رسد و دارای 14 دهانه و عرض 17 متر است.
عملیات اجرایی پل شطیط شوشتر در سال 1382 آغاز شد و امروز با اتمام آن به بهره برداری رسید.
پایان پیام/
نظر شما