حجتالاسلام محمود فائزی در گفتوگو با خبرنگار مسجد و کانونهای مساجد خبرگزاری شبستان گفت: کانون های فرهنگی هنری، با طرح اقتصاد مقاومتی به عنوان نسخه نجات بخش کشور از مشکلات اقتصادی، توسط مقام معظم رهبری، برای فرهنگ سازی و فراگیری آن در جامعه تلاش کرده اند.
وی افزود: کانون های فرهنگی هنری با برگزاری نشست ها و کارگاه های مختلف، سیاست ها و مولفه های اقتصاد مقاومتی را برای مردم تبیین کرده اند. در همین راستا 37 کانون فرهنگی هنری شهر دماوند نیز فعالیت های موثر بسیاری داشته اند.
مسئول امور کانون های فرهنگی هنری دماوند خاطرنشان کرد: فعالیت های این کانون ها موجب گفتمان سازی و اطلاع رسانی درست درباره اهمیت و لزوم اجرای اقتصاد مقاومتی در سراسر کشور به ویژه روستاها و مناطق عشایری شده است.
وی اضافه کرد: اعضای کانون های فرهنگی هنری به عنوان انسان های انقلابی، ولایت مدار، دلسوز، دغدغه مند و پرتلاش در تمام سنگرهای مسجدی و فرهنگی که فعالیت دارند، مشوق مردم به استفاده از کالای داخلی و اصلاح الگوی مصرف هستند.
فائزی گفت: فراگیری هر طرح و برنامه ای در کشور نیازمند همراهی گروه های مختلف مردم است و 23 هزار کانون فرهنگی هنری با تلاش های خود می توانند موجب فراگیری مولفه های اقتصاد مقاومتی به ویژه اتکا به توان داخلی، مبارزه با قاچاق، خرید کالای ایرانی و ... شوند. مطمئنا تا زمانی که مردم در اجرا و گفتمان سازی این طرح مشارکت موثر نکنند، اهداف آن محقق نمی شود.
وی یادآور شد: کانون های فرهنگی هنری با همکاری پایگاه های بسیج تاکنون نقش موثری در معرفی برنامه های اقتصاد مقاومتی و حرکت جامعه در مسیر منویات مقام معظم هبری در این راستا داشته اند. این دو نهاد همچنین زمینه همراهی جوانان و فرهیختگان را با برنامه کلان اقتصاد مقاومتی فراهم کرده اند.
مسئول امور کانون های فرهنگی هنری دماوند خاطرنشان کرد: اجرای طرح های پژوهش و آموزشی از سوی کانون های فرهنگی هنری مساجد می تواند موجب آشنایی بیشتر مسجدی با اصول و مولفه های اقتصاد مقاومتی شود و این موضوع را تبیین کنند که توسعه کشور در راستای اجرای این برنامه مطرح شده از سوی رهبر معظم انقلاب اسلام است. بنابراین مدیران و مسئولان این کانون ها در برنامه ریزی های میان مدت و بلند مدت، توجه به عرصه های آموزش و پژوهش را مدنظر قرار دهند.
نظر شما