احداث کارخانه تولید کود کمپوست در تالش

خبرگزاری شبستان: جلسه عقد قرارداد احداث کارخانه تولید کمپوست گرانوله در فرمانداری تالش برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی فرمانداری تالش، جلسه عقد قرارداد احداث کارخانه تولید کمپوست گرانوله با حضور نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در خانه ملت، فرماندار تالش، معاون امور عمرانی فرماندار و نمایندگان شرکت پاک انرژی فاطر در فرمانداری تالش برگزار شد.


سید عیسی مهدوی، فرماندار تالش با تبریک هفته کرامت و ابراز خرسندی از محقق شدن این قرار داد مهم، اظهارکرد: خوشبختانه بعد از رایزنی‌های بسیار و جلسات متعددی که در رابطه با این قرار داد مهم با همکاری شهرداری و اعضای شورای شهر تالش و فرمانداری انجام شد، تمام جوانب این قرارداد به طور کامل و همه جانبه چه از لحاظ حقوقی و چه از لحاظ اقتصادی مورد بررسی قرار گرفت تا درآینده شاهد  مشکلات عدیده‌ای که گاهاً بدلیل نقص در قرار دادهای اولیه پیش می‌آید، نباشیم.

 

وی افزود: نکته قابل توجه این است که این قرارداد ابتدا بایستی پس از تایید نهایی از سوی شهرداری ابلاغ شود تا قابلیت اجرایی داشته باشد و امضای قرار داد به منزله شروع کار نیست، لذا در صورت لزوم تغییرات جزیی با توافق طرفین امکان پذیر بوده و بندی در قرار داد به همین منظور تعبیه شده است.


مهدوی، همزمانی هفته کرامت و امضای این قرارداد بزرگ را به فال نیک گرفت و تصریح کرد: امیدواریم که  مردم فهیم تالش بتوانند هرچه زودتر از برکات و نتایج مطلوب اجرای این قرارداد بهره مند شوند و پس از سال‌ها به لطف خدا و همت مسئولین دولت وقت بزرگترین معضل شهر تالش که دغدغه همیشگی مردم و مسئولین بوده، به نحو احسن برطرف شود.


سید حمید موسوی، معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری تالش نیز در این جلسه  ضمن بیان تاریخچه‌ای از سوابق پیگیری‌های مربوط به این کارخانه، اظهار کرد: راه اندازی این کارخانه با سرمایه‌ای حدود 240 میلیارد ریال توسط بخش خصوصی به روش BOT نه تنها از دیدگاه اشتغال و سرمایه گذاری از اهمیت برخوردار است بلکه تأثیرات زیست محیطی آن مهم‌تر و قابل توجه‌تر است.


وی افزود: این کارخانه که با ظرفیت پذیرش حداقل 250 و حداکثر 400 تن پسماند عادی در روز ظرف مدت 12 ماه در روستای داوان بخش کرگانرود راه اندازی می‌شود و از آن به بعد پسماندهای عادی چهار شهرستان تالش، رضوانشهر، ماسال و آستارا به آن منتقل و مدیریت خواهند شد.


معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری تالش تصریح کرد: در این کارخانه برای اولین بار کود کمپوست در فضای سرباز تولید می‌شود.


موسوی گفت: تکنولوژی مورد استفاده در این کارخانه از استانداردهای لازم محیط زیستی برخوردار بوده و در آن بو و شیرابه به صورت کامل کنترل خواهد شد.


معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری تالش از مساعدت‌ها، همکاری‌ها و پیگیری‌های همه کسانی که در این امر مشارکت داشتند به ویژه اعضای شورای اسلامی شهر تالش که با تصویب شیوه نامه امور سرمایه گذاری و مشارکت شهرداری‌ها با بخش خصوصی بستر لازم را فراهم کردند و همچنین فرماندار، نماینده مجلس، معاون عمرانی استانداری که با پیگیری‌های استانی و کشوری موانع را از سر راه برداشتند، تقدیر و تشکر کرد.

کد خبر 646128

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha