حجت الاسلام محمد طاهر گرایلی، مدیر کل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار شبستان در بیرجند اظهار کرد: درآمد بقاع متبرکه صرف امورات عمرانی، فرهنگی و مدیریتی همان بقعه میشود.
وی افزود: روحانیان، هیات امنا و خادمین باید زمینه لازم را برای حضور جوانان و نوجوانان در بقاع و اماکن متبرکه فراهم آورند و مردم باید افتخار کنند که برای حفظ اعتقادات دینی و مذهبی به مکان های متبرکه پناه می آورند.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی ادامه داد: با توجه به اینکه اکثر امامزادگان استان در نقاط دور واقع شدند و سطح دسترسی مردم به قبور این بزرگواران مشکل است به نوعی غریب واقع شدند که هدف ما بازسازی قبور این امامزادگان و پیاده سازی امکانات در این بقاع است و همت مردم و مسئولان را می طلبد.
حجت الاسلام گرایلی گفت: هزینه های عمرانی بقاع شامل تعمیر و مرمت، نماسازی و کف سازی، تکمیل، مقاوم سازی، توسعه، تخریب و احداث است.
وی تصریح کرد: هزینه های مدیریتی بقعه، نظارت بر حسن انجام تامین حفاظت و حراست فیزیکی بقاع، نظافت و بهداشت، پرداخت هزینه های آب، برق،گاز و تلفن بقاع، ارائه خدمات رفاهی به خدام، پرداخت حقوق و مزایای خدام و کارکنان بقاع و.... را شامل می شود.
وی ادامه داد: هزینه های فرهنگی بقاع متبرکه شامل برگزاری طرح نشاط معنوی (ویزه تابستان)، آرامش بهاری(ویژه نوروز)، سوگواره یاس نبوی(ایام فاطمیه)، بصیرت عاشورایی، جشن ولایت علوی اکمال دین نبوی در بقاع متبرکه بصورت متمرکز، تهیه و عرضه محصولات فرهنگی، آذین بندی و فضاسازی و تبلیغات محیطی بقاع متبرکه، برگزاری محافل انس با قرآن، گرامیداشت اعیاد اسلامی، برگزاری جلسات تفسیر قرآن، مسابقات مدیحه سرایی، اذان ابتهال و مسابقات حفظ، قرائت، ترویج معارف نورانی معصومین و تقویت باورهای دینی و تبیین نقش محوری ولایت فقیه و ترویج ارزش های اسلامی و دفاع مقدس در بقاع متبرکه معرفی بقاع متبرکه شاخص از طریق رسانه، ساخت تابلوی راهنمای امامزادگان است.
حجت الاسلام گرایلی خاطر نشان کرد: نذورات امامزادگان بصورت ماهیانه و با آمادگی هیات امنا بقعه بازگشایی و غبار روبی می گردد و با حضور نماینده اوقاف و امور خیریه، نماینده بانک، نیروی انتظامی و هیات امنا نذورات شمارش می شود و بعد از امضای صورتجلسه مبالغ به بانک و به حساب بانکی بنام امامزاده واریز می شود.
پایان پیام/
نظر شما