شناسایی نیازمندان و مبارزه با فقر و محرومیت، رسالت اصلی کمیته امداد است

خبرگزاری شبستان: مدیر کل کمیته امداد استان کردستان هدف و رسالت اصلی این نهاد را شناسایی نیازمندان، پالایش و برنامه ریزی مناسب در جهت مبارزه با فقر و محرومیت در جامعه به وسیله بهره گیری از ظرفیت های مختلف درون سازمانی و برون سازمانی عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی کردستان، مدیر کل کمیته امداد استان کردستان در اجلاس ماهیانه روسای اتحادیه های صنفی شهرستان سنندج به بیان خدمات اشتغال این نهاد به مددجویان تحت حمایت پرداخت و بر نیاز به همکاری اصناف مختلف در این زمینه تاکید کرد.

 

محمد رسول شیخی زاده، با بیان اینکه کمیته امداد یک دستگاه متولی و رابط و واسط بین اقشار ضعیف و محروم جامعه و متمکنین جامعه است، عنوان کرد: تلاش می کنیم با کمک دولت، بخش خصوصی، خیران و نیکوکاران و مردم به رفع فقر و محرومیت جامعه کمک کنیم.

 

وی ضمن بیان اینکه رسیدن به این هدف به سازماندهی خوب و تشکیلاتی مناسب نیازمند است، افزود: هدف و رسالت اصلی این نهاد شناسایی نیازمندان، پالایش و برنامه ریزی مناسب در جهت مبارزه با فقر و محرومیت در جامعه به وسیله بهره گیری از ظرفیت های مختلف درون سازمانی و برون سازمانی است.

 

شیخی زاده در ادامه گفت: موضوعی که در جهت رسیدن به این رسالت بسیار مهم است در کنار حمایتی که از نیازمندان و مددجویان انجام می شود کمک به حفظ عزت نفس و کرامت انسانی خانواده های تحت حمایت است که رسیدن به این هدف با استفاده از برنامه ریزی و تلاش در جهت توانمندی افراد نیازمند انجام می شود.

 

وی با اشاره به اینکه توانمندی مددجویان از طریق ایجاد اشتغال و ایجاد یک شغل شرافتمندانه با بهره گیری از پرداخت تسهیلات قرض الحسنه انجام می شود، افزود: این کار با ایجاد مشاغل خرد و خانگی انجام می شود که در این زمینه با توجه به نیاز مجریان طرح اشتغال در زمینه دریافت مجوز و پروانه کسب شغل های ایجاد شده بیشترین ارتباط را با اتحادیه های صنفی داریم.

 

مدیر کل کمیته امداد استان کردستان افزود: همکاری اتحادیه های صنفی در زمینه تسهیل ارائه خدمات و کمک به اجرای طرح های اشتغال مددجویان می تواند به فرایند ایجاد اشتغال، رفع بیکاری، رشد اقتصادی، کمک به تولید و ارتقاء سطح رفاهی و در نهایت حفظ کرامت انسانی نیازمندان کمک کند.

 

وی با اشاره به اینکه در پرداخت تسهیلات اشتغال محدودیتی نداریم، عنوان کرد:  اولین مرحله ۲۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغال  به مددجویان پرداخت می شود و در صورت موفقیت شغل ایجاد شده و نیاز به توسعه آن  در مراحل بعدی تسهیلات تکمیلی طرح پرداخت می شود.

 

شیخی زاده گفت: نظارت بر طرح های ایجاد شده و راستی آزمایی و اطمینان از  استفاده از تسهیلات پرداخت شده در زمینه اشتغال واقعی یکی از کارهای اصلی این نهاد است.

 

وی در پایان به نیاز مشارکت خیران در زمینه پرداخت زکات، طرح اکرام ایتام و محسنین، بازدید از خانواده های تحت حمایت و کمک به نیازمندان اشاره کرد.

کد خبر 645668

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha