خوزستان برای توسعه نیاز به همکاری دارد/ ضرورت افزایش ایستگاه های ترازیابی در استان

خبرگزاری شبستان: رئیس سازمان نقشه برداری کشور اظهار کرد: برای توسعه و پیشرفت خوزستان لازم است تعداد قابل ملاحظه‌ای از ایستگاه‌ های ترازیابی تهیه شود، زیرا اگر این ایستگاه‌ ها در استان افزایش پیدا نکنند، آسیب فراوانی به استان می‍‌رسد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز،علیرضا آزموده اردلان، رئیس سازمان نقشهبرداری کشور، امروز (8 مرداد) در جلسه شورای برنامهریزی در محل استانداری خوزستان اظهار کرد: زمانی می‌توانیم به پیشرفت برسیم که اطلاعات و تصمیمات ما مبتنی بر زیرساختهای تعیین‌شده باشند.

 

وی افزود: این زیرساخت‌ها زمانی میتوانند با هم تبادل اطلاعات کنند که مختصات و محورهای آن‌ها دسته‌بندی شده باشند و  بعد از آنکه این زیرساخت‌ ها معین شوند می‌توان آن‌ها را به دست تسهیل‌گران برای توسعه استان سپرد.

 

آزموده اردلان با تاکید بر اینکه باید قدم به قدم  تمام موانع توسعه را شناسایی و رفع کنیم، اذعان داشت: استان خوزستان با توجه به امکاناتی که دارد می‌تواند به بهترین وجه توسعه پیدا کند اما برای توسعه نیاز به همکاری دارد.

 

وی با اشاره به فعالیت ایستگاه‌های ترازیابی بیان کرد: این ایستگاهها در تعیین موقعیت و یا شناسایی مکانهایی که دچار فرونشست شدهاند یا مناطقی که تحت تأثیر حوادث طبیعی مانند سیل یا آبگیری هستند، کمک میکنند، افزایش ایستگاه‌های ترازیابی به صرفه‌جویی انرژی و امکانات کمک شایانی می‌کند.


رئیس سازمان نقشه برداری کشور تاکید کرد: برای توسعه و پیشرفت خوزستان لازم است تعداد قابل ملاحظه‌ای از این ایستگاه‌ ها تهیه شود، زیرا اگر این ایستگاه‌ ها در استان افزایش پیدا نکنند، آسیب فراوانی به لوله ‌های نفت ‌و گاز و زمینهای کشاورزی وارد خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه در استان خوزستان تنها سه ایستگاه که در شهرستان‌ های اهواز، هندیجان و بهبهان مستقر هستند، ادامه داد: با توجه به وسعت استان این تعداد ایستگاه کافی نیست، افزایش این ایستگاهها کمک شایانی به مسائل کشاورزی، عمرانی و کمک فراوانی به صرفه‌جویی انرژی در بخش‌های مختلف می‌کند.

 

آزموده اردلان تصریح کرد: هر چه این شبکه گستردهتر شود راه برای دریافت دادههای مکانی در هر نقطه از کشور برای فعالیت گروههایی همچون پیمانکاران و مشاورهها راحتتر و دقیق تر خواهد بود و در ساخت زیر ساختهای کشور نقش بسیار مهمی خواهد داشت. 

 

افزایش بار سرمایشی خوزستان 

همچنین رضا غضنفری مدیرعامل شرکت توزیع برق خوزستان گفت: این استان برای برطرف کردن مشکلات قطعی آب و برق، ریزگردها و دمای بالا نیازمند نظام مهندسی دقیق و پیشرفته است.

 

وی اضافه کرد: باید از یک نظام مهندسی برای حل مشکلات ریزگردها، دمای بالا و غیره در استان استفاده کنیم چراکه به دلیل گرمای تابستان و بالابودن دمای شهرستان‌ها، بار سرمایشی این استان افزایش پیدا کرده و همچنین مشکل وجود ریزگردها باعث افزایش بار در استان می‌شود.

 

غضنفری با اشاره به افزایش میزان بار شبکه برق اظهار کرد: آلودگیهایی که باعث فشار به شبکه‌های برق می‌شود، آلودگی‌های صنعتی و طبیعی هستند که این آلودگی‌ها در شهرستان‌های خرمشهر، ماهشهر، شادگان، ایذه و دزفول وجود دارند و در این میان شهرستان ماهشهر در بالاترین رده آلودگی صنعتی قرار دارد. 

 

وی با بیان اینکه روند ریزگرد در سال 95، بسیار افزایشی بوده و مشکلات زیادی را برای صنعت به وجود آورده است، افزود: پروژه هایی به منظور افزایش پایداری برق در استان در سه سطح کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تعیین شده که یکی از مهمترین پروژه های نگهداری از شبکه برق هدایت آن به زیر زمین است. 

 

مدیرعامل شرکت توزیع برق خوزستان خاطر نشان کرد: بر اساس آمار اعلام شده دوم مرداد ماه پارسال با چهار هزار و 703 مگاوات بیشترین میزان مصرف برق در استان ثبت شد و امسال نیز بیستم تیرماه با چهار هزار و 223 مگاوات بیشترین زمان مصرف برق مشخص شده است. 

 

کد خبر 645459

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha