به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان سمنان، امروز(8مرداد) در این همایش به ضرورت تحقق شعار سال، اشاره داشت وگفت: باید تلاش شود تا فرهنگ تولید، بازار و بانکداری کشور با هدف تحقق شعار سال مد نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی به یکدیگر نزدیک شود.
علی دارینی بهره گیری از پتانسیل وطرفیت قوه قضائیه در پیشگیری چالش های اقتصاد مقاومتی را یکی از مهمترین ظرفیت ها برای تحقق اقتصاد مقاومتیعنوان کردوگفت: برگزاری چنین کنفرانس هایی به یافتن راه حل های منطقی برای رفع این منظور کمک می کند.
وی با اشاره به همایش «حمایت پیشگیرانه قضایی از اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» اظهار داشت: تأمین امنیت پایدار، اقتصاد، تولید و اشتغال با رویکرد پیشگیری وضعی؛ التزام نظری نهاد تقنینی و التزام عملی نهادهای اجرایی به پبشگیری و ورود ادبیات پیشگیری به دستگاههای اجرایی؛ رفع موانع و مشکلات تولید در حداقل زمان با رویکرد پیشگیری وضعی در دستگاههای اجرایی؛ پذیرش صنعت بیمه از ناحیه تولیدکنندگان و گسترش آن؛ از جمله محورهای کنفرانس حمایت پیشگیرانه در حوزه پیشگیرانه است.
دارینی تصریح کرد: رسیدگی قاطع با رویکرد بازدارندگی به جرائم اقتصادی، جرائم علیه امنیت و آسایش عمومی، جرائم علیه اموال من جمله سرقت، خیانت در امانت، ارتشاء در حوزه شهرکهای صنعتی؛ و حمایت قضایی از تولیدکنندگان در مواجهه با گزارش های خلاف واقع یا گزارش های ناقص توسط نهادهای اجرایی اعلام کننده جرم یا تحت عنوان ضابط قضایی خاص علیه تولیدکنندگان از جمله محورهای کنفرانس حمایت پیشگیرانه در حوزه قضایی است.
استان سمنان در سطوح مختلف عملگراست
رئیس اتاق بازرگانی ، صنایع ، معادن و کشاورزی سمنان در ادامه درخصوص وضعیت سرمایهگذاری در بخش های خصوصی و حمایتهای قضایی گفت: بیکاری باعث بوجودآمدن فساد شده و باید تدابیری بیندیشیم که در مسیر کاهش جرم گام برداریم که این کار در صورت ایجاد اشتغال محقق خواهد شد.
علی اصغر جمعه ای با بیان اینکه برای ایجاد اشتغال باید سرمایهگذاران را تکریم کرد افزود: استان سمنان در سطوح مختلف عملگراست و در شورای گفتگو ۸۰% مصوبات در رابطه با اصلاح قانون، اصلاح آیین نامه ها و اجرای قوانین بوده است.
جمعه ای پسابرجام را بهترین فرصت برای انعقاد قراردادهای مهم تجاری و نفتی با دیگر کشورها در راستای رشد و آبادانی ایران اسلامی دانست و افزود: اقتصاد مقاومتی بهترین مدل مدیریتی برای برون رفت از بحران بیکاری و رونق تولید است.
جرائم در شهرکهای صنعتی به زیر سه درصد کاهش پیدا کرده است
رئیس دادگاه بخش ایوانکی نیز در این نشست گفت: امروزه در بدنه مدیریتی کشور همچون کشورهای توسعه یافته در تمامی سطوح، نیازمند آموزش ادبیات جرم شناسی است.
علی ملکی بیان کرد: آمارها حکایت از آن دارد که جرائم در شهرکهای صنعتی به زیر سه درصد کاهش پیدا کرده است.
وی افزود: احیای حقوق عامه، نظارت بر حسن اجرای قوانین، و پیشگیری از وقوع جرم از جمله وظایف قوه قضائیه است که بر محور اقدامات پیشگیرانه محقق می شوند.
دستگاه اجرایی باید از واحدهای تولیدی در عمل حمایت کنند
در ادامه رئیس انجمن روسای شرکت های مستقر در شهرک صنعتی ایوانکی گفت: روند پیچیده اداری فعالان اقتصادی را به چالش کشیده است و دستگاه اجرایی باید از واحدهای تولیدی در عمل حمایت کنند.
امیرحسین شقاقی با انتقاد بر اینکه در صنعت کشور تنها به مشکلات واحدهای تولیدی غیرفعال توجه می شود و عملکرد و رشد اقتصادی بعضی از واحدها که در دوران تحریم جهادی تلاش داشتند مورد توجه نیست گفت: باید علاوه بر رفع مشکلات واحدهای غیرفعال، واحدهایی که رونق دارند را نیز باید حمایت کرد.
وی با بیان اینکه قوه قضاییه براساس منافع کشور می تواند بخش قابل توجهی از مشکلات واحدهای صنعتی را برطرف کند، اضافه کرد: باید ساز و کاری مشخص شود که بین سرمایهگذاری که اقساط پرداخت نمیکند و فردی که از نظر اداری و پرداخت مالیات رتبه بهترین دارد تفاوت باشد.
شقاقی به اجرای اقدامات خوب قوه قضاییه برای تسهیل در روند مسایل قضایی و اداری واحدهای تولیدی در بحث مالیاتی و بیمه ای در چند سال اخیر اشاره داشت وادامه داد: در پیشگیری نباید نگاه قهری وجود داشته باشد و باید با واحدهایی که مشکل دارند برای بازگشت به رونق تولید در روند اجرایی و اداری مناسب برخورد شود.
رئیس انجمن روسای شرکت های مستقر در شهرک صنعتی ایوانکی بر ریشه یابی مشکلات صنعتی کشور نهادینه کردن راهکارها به معنای واقعی تاکید کردوبیان داشت: در بسیاری موارد شاهد هستیم که مشکل یک واحد صنعتی با تسهیل در نهاد قضایی می تواند رفع شود اما نظارت های دقیق این قوه باعث شده فشار بر واحدهای صنعتی افزایش یابد.
نظر شما