به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان و به نقل از روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان، در نخستین روزهای مردادماه بچههای روستای دهکهان در جنوبی ترین نقطه استان کرمان بار دیگر شاهد یک اتفاق خوب بودند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کرمان به همراه مربیان مرکز فرهنگی هنری کانون کهنوج به دیدار اعضای کتابخانهای رفتند که اکنون شهرهی جهانی یافته و با اهدای یکهزار جلد کتاب از جدیدترین کتاب های منتشر شده در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خاطرهای خوش را در ذهن و جان کودکان و نوجوانان روستای دهکهان رقم زدند.
محسن روحی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کرمان در جمع اعضای این کتابخانه با اشاره به اینکه کتابخانه فاطمهها یک حرکت ارزشمند مردمی بود که اکنون در سراسر کشور نیز مورد توجه قرار دارد، گفت: اینکه چند کودک روستایی برای پرورش ذهن و فکر بچههای روستا و خدمت به مردم خود از طریق کتاب و کتابخوانی، اقدام به راهاندازی کتابخانهای کوچک میکنند بسیار ارزشمند و قابل تحسین است.
روحی با بیان اینکه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز با مراکز سیار سعی دارد کودکان و نوجوانان روستایی و مناطق محروم را از بسیاری فعالیتهای فرهنگی و گنجینهی ارزشمندی به نام کتاب بهرهمند کند، خاطر نشان کرد: در مناطق جنوبی استان گستردگی روستاها بسیار زیاد است و علیرغم فعالیت هایی که تا کنون انجام شده بسیاری از بچههای روستایی از خدمات فرهنگی محروم هستند.
وی کتابخانه فاطمه ها را مهر تاییدی بر مثل معروف " خواستن توانستن است" دانست و با اشاره به اینکه اگر با تمام وجود بخواهیم کاری را به ثمر برسانیم با کمترین امکانات در دورترین نقطه هم این امر محقق میشود؛ یادآور شد: مجموعه کانون نیز به سهم خود حامی و پشتیبان کتابخانه فاطمه ها و کتابخانه هایی از این دست است.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کرمان با اشاره به اینکه کانون پیش از این نیز با قفسهبندی و اهدای کتاب به این کتابخانه از این اقدام بزرگ فرهنگی حمایت کرده است،تصریح کرد: حضور ما در این مکان ارزشمند و اهدای یک هزارجلد کتاب به این کتابخانه، بهانهای بود که یادآور شویم به فکر بچههای روستایی هستیم و برای رشد و پرورش آن ها و رقم زدن خاطرات خوش در ذهنشان از هیچ کاری دریغ نمیکنیم.
وی همچنین بر تداوم ارتباط اعضای کتابخانه فاطمهها با مرکز فرهنگی هنری کانون کهنوج تاکید کرد و گفت: افتخار می کنیم که این کتابخانه کوچک در کنار کار ارزشمند امانت کتاب به یک محیط فرهنگی تبدیل شده است و توانسته بسیاری از کودکان و نوجوانان روستاهای اطراف و حتی خانوادهها را نیز جذب کند و کانون پرورش فکری نیز برای مشارکت و همکاری در فعالیت های فرهنگی این کتابخانه، آمادگی کامل دارد.
برگزاری جشن کتاب، جذب اعضای مستعد ادبی در بخش مکاتبهای کانون، برگزاری یک روز شاد در قالب اردوی جهادی و همکاری در ارسال کتاب به کودکان و نوجوانان روستاهای اطراف از جمله پیشنهاداتی بود که مدیرکل کانون پرورش فکری استان کرمان برای انجام آن اعلام آمادگی کرد.
سیدابوالحسن حسینی بخشدار مرکزی کهنوج نیز با بیان اینکه راهاندازی کتابخانه فاطمهها توسط سه دختر روستایی کار فرهنگی ارزشمند و بزرگی در منطقه دورافتاده جنوب استان کرمان بود،گفت: پیش از این شهید شهسواری یکی از نمادهای روستای دهکهان بود و اکنون در کنار این شهید والامقام، کتابخانه فاطمهها نیز باعث شناخته شدن و توجه بیشتر مردم و مسوولین به روستاهای جنوب شده است.
حسینی با قدردانی از حمایتهای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از کتابخانه فاطمهها افزود: بخشداری مرکزی کهنوج نیز برای گسترش کتابخانهها در روستاها و انجام فعالیتهای فرهنگی برای کودکان و نوجوانان همکاری و مشارکت لازم را خواهد داشت.
گفتنی است، آیین اهدای یک هزار جلد کتاب کودک و نوجوان به کتابخانه فاطمهها در روستای دهکهان کهنوج با مشارکت اداره کل روابطعمومی و اموربینالملل کانون، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و بخشداری مرکزی کهنوج برگزار شد.
نظر شما