به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی اداره كل كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان گيلان، طی اين همايش كه به منظور آشنایی اوليا با چرخه زيستی فرزندان و توانمندسازی آنان برای حركت در مسير آينده ای روشن صورت گرفت، بيش از 200 عضو كودك، نوجوان و خانواده هاي آنان حضور داشتند.
سيد مهدي هاشمي، استاد دانشگاه و مربي رشد خلاقيت موسسه «پل استار» در اين همايش به مباحثي چون هوش هيجاني، مهارت هاي اجتماعي، كارآفريني و هدايت تحصيلي كودكان و نوجوانان پرداخت و با طرح موضوعاتي قابل لمس، راهكارهايي براي آماده سازي هرچه بهتر فرزندان در مواجهه با آينده ارايه داد.
اين طراح و مدرس دوره هاي آموزشي در آغاز سخنان خود از دوران 7 تا 15 سالگي به عنوان نقطه اي طلايي براي آموختن و شكلگيري شخصيت فرزندان يادكرد و با بيان اين كه مدل ذهني و گفتاري در اين سالها شكل ميگيرد، اظهارداشت: انديشه، حس كنجكاوي و قدرت يادگيري كودكان و نوجوانان در سطح بالايي قرار دارد و چنانچه اين قابليتها رنگ خودباوري و اعتماد به نفس بگيرد شگفتانگيز خواهدبود.
وي همچنين پرورش خلاقيت در فرزندان را مهم ارزيابي كرد و با تبيين تفاوتهاي خلاقيت و نوآوري گفت: خلاقيت، توليد ايده و نوآوري اجراي آن است و چنانچه زمينه خودشناسي كه پايه و اساس هر موفقيتي است براي كودك و نوجوان فراهم شود، در حقيت فرزندانمان را به سوي تفكر و عمل گرايي هدايت كردهايم.
اين مدرس دانشگاه در همين زمينه به طرح پرسشهايي در ارتباط با مشكل بيكاري دانش آموختگان دانشگاه ها پرداخت و با ارايه دلايلي براي عدم توفيق برخي از افراد تحصيل كرده در يافتن كارمناسب گفت: تفكر هدفمند، آيندهنگري و نگاه متفاوت والدين مي تواند راهگشا باشد و پرورش فرزنداني كه فارغ از چارچوب نمره و با هدف فراگيري متناسب با توان منديهاي خود تلاش مي كنند از اولويت هايي است كه مي بايست مد نظر پدرها و مادرها قرارگیرد.
كانون، عرصهاي براي رشد و بالندگي
اسفنديار ضيائي، سرپرست كانون استان گيلان نيز در اين همايش به دغدغههاي والدين امروز و تلاش بي پايان آنان براي هدايت كودكان و نوجوانان به سوي فردا پرداخت.
وي با بيان اينكه انتخاب درست و دوري از مجموعههايي كه گذر كودك و نوجوان به بزرگسالي را فرصتي براي خود تلقي ميكنند، لازمه تربيت نسلي پويا و بالنده است، گفت: فرزندان ما نيازمند فضاهاي آموزشي پرنشاط و لبريز از شور و علاقه هستند.
اين مسوول فرهنگي تصريح كرد: پاس داشت كودكي فرزندان از رسالتهاست و تلاش براي تربيت نسلي كه بيشترين تاثيرگذاري را در فرداي اين جامعه داشته باشد، ميبايست مد نظر همه فعالان عرصه تعليم و تربيت قرارگيرد.
ضيائي در همين زمينه از كانون به عنوان تنها نهاد تخصصي در حوزه كودك و نوجوان نام برد و با بيان اينكه بيش از نيم قرن تلاش و تربيت شخصيتهاي تاثيرگذار در عرصه ملي و بين المللي بيانگر اين امر است گفت: شاخصه كانون همراهي با پيشرفت فنآوري و هم گام شدن با نيازهاي روز كودكان ونوجوانان است.
در ادامه اين همايش كه با همكاري كانون و موسسه پل استار برگزار شد، عضو نوجوان و برگزيده جشنواره بين المللي املام رضا ( عليه السلام )به خوانش شعر پرداخت. نمايش كليپي از فعاليتهاي علمي كانون و هم چنين تقدير از اعضا و مربيان برگزيده اين مجموعه فرهنگي از ديگر برنامه هاي اين همايش بود.
نظر شما