افزایش حقوق مدرسان جامع با اجرای طرح رتبه‌بندی

خبرگزاری شبستان:رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: طرحی با عنوان رتبه‌بندی مدرسان را اجرا خواهیم کرد که بر اساس رتبه و امتیازی که دریافت می‌کنند حقوق آنان افزایش می‌یابد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، محمدحسین امید،:رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی امروز در نشست خبری که در ساختمان دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد، گفت: توسعه مراکز رشد یکی از سیاست‌های ما است.

 

وی افزود: مجوزهایی را نیز در این رابطه صادر خواهیم کرد و در کنار هر مرکز جامع یک مرکز رشد خواهیم داشت. به صورت میانگین تا پایان امسال یک مرکز رشد ایجاد خواهیم کرد.

 

امید با اشاره به برنامه ششم توسعه بیان کرد: طبق این برنامه باید 30 درصد از دانشجویان ما مهارتی باشند. متاسفانه به صورت آمار کمی بسیار عقب هستیم و در حال حاضر بیش از 450 هزار دانشجو داریم که اگر مهرماه سال جاری بیش از 800 هزار نفر در این دانشگاه ثبت نام کنند شاید بتوانیم به پیش بینی برنامه ششم توسعه نزدیک شویم اما اگر روال سال گذشته باشد پیش بینی می کنیم 125 هزار دانشجو ثبت نام کنند.

 

وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه‌ دستاوردهای دانشگاه جامع گفت: این نمایشگاه سه شنبه دهم مردادماه در نمایشگاه بین المللی با ارایه 1200 محصول برگزار می شود. امیدواریم با برپایی این نمایشگاه به مردم آشنایی هایی را در رابطه با رشته‌های مهارت بدهیم.

 

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی در پاسخ به این پرسش که بحث ادغام این دانشگاه با مرکز فنی و حرفه ای است، گفت: هیچ وقت موضوع ادغام مطرح نبوده چرا که این دو دانشگاه دو رویکرد در این زیرنظام دارند. آموزش های مهارتی عام و فنی و حرفه ای مهارتی خاص در دانشگاه جامع ارایه می شود.

 

وی افزود: در کلان سیاستگذاری این مطرح است که یک نوع هماهنگی در مجموعه زیرنظام وجود داشته باشد که این موضوع نیز در دستور کار وزارت علوم قرار گرفته است.

 

امید در رابطه با تعامل با بخش صنعت نیز تصریح کرد: اصولا دانشگاه جامع بر اساس نیاز صنعت به وجود می آید یعنی برای ایجاد یک مرکز تفاهم نامه ای را با نهادی انعقاد کرده ایم.

 

وی درباره نتایج سطح بندی دانشگاه جامع نیز بیان کرد: این نتایج دارای ادغام و تناقض هایی بود که به جمع بندی رسیدیم اما نتایج قابل استناد نیستند لذا ارزیابی مراکز در سال 95-96 دوباره انجام خواهد گرفت.

 

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه بیش از 75 درصد از دانشجویان این دانشگاه جذب کار می شوند، گفت: باید مردم این باور را پیدا کنند که از طریق آموزش های مهارتی وارد بازار کار می شوند لذا ما نیز باید کیفیت را ارتقا دهیم و مهارت ها را کامل کنیم.

 

وی همچنین درباره جذب مدرس نیز بیان کرد: در مقاطعی بیش از 80 هزار نفر کد مدرسی گرفته بودند، دانشگاه جامع جذب و استخدام ندارد، از این تعداد کد مدرسی تنها 40 تا 50 هزار نفر فعال بودند. تعدادی نیز صلاحیت نداشتند. از سال 95 فراخوانی دادیم تا نیازهای مراکز احراز شود. اگر متقاضیان کمتر از سه برابر نیاز مراکز استان ها بودند بدون آزمون مسیر را طی می کردند اما اگر بیشتر بودند باید آزمون می دادند. در تهران هزار مدرس جدید نیاز داشتیم در صورتی که 13 هزار نفر متقاضی شدند لذا آزمون برگزار کردیم و سه هزار نفر به کارگروه های بررسی صلاحیت علمی عمومی ارجاع داده شدند تا هزار نفر اجازه تدریس داشته باشند.

 

امید در پاسخ به پرسش خبرنگار شبستان درباره ساماندهی نیروی انسانی و تبدیل وضعیت آنان گفت: دانشگاه جامع متولی نظارت مراکز علمی و برخی از مراکز دولتی است. واحدهای علمی کاربردی دولتی، غیردولتی و خصوصی هستند. در دسته اول و دوم بر چهارچوب خود موسسات می توانند از مدرسان به صورت تمام وقت استفاده کنند اما مراکز غیردولتی نمی توانند تمام وقت استفاده کنند بلکه تنها باید حق التدریس جذب کنند.

 

وی تصریح کرد: پس از فرآیند جذب و ارزیابی مدرسان رتبه بندی مدرسان را خواهیم داشت و آنان بر اساس ارزیابی و مرتبه در تدریس امتیاز خواهند گرفت و بر آن اساس افزایش حقوق خواهند داشت.

 

وی بیان کرد: از حدود 45 هزار مدرس فعال در یک بازه زمانی مهر 96 تا 97 ارزیابی‌هایی صورت گرفت که ممکن است افرادی که سال‌ها تدریس کرده اند نیز صلاحیت نداشته باشند.

کد خبر 645083

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha