مسعود نصرتی، رییس مجمع جهانی شهرهای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار شهری شبستان با اشاره به وظایف متقابل اعضای شورای شهر و محیط زیست گفت: اعضای شورا باید با استفاده از تجربیات ملی در تلاش برای ارتقای کیفیت زندگی افراد باشند.
وی با بیان اینکه در شهرهای اسلامی بعد معنویت بسیار مهم است، خاطرنشان کرد: شهروندان نه تنها برای معنویت ارزش بیشتری قائل هستند بلکه توجه به این مهم، سرعت ما را در رشد جایگاهمان در ارزشیابی بینالمللی بالا میبرد و از هزینهها میکاهد.
نصرتی، نقش اجتماعی و فرهنگی شهروندان در محیط زیست شهری را بسیار ارزشمند دانست و افزود: مسئله معنویت به عنوان هفتمین شاخصه بررسی محیط زیست شهری مصوب در سازمان ملل مورد بررسی قرار می گیرد.
وی با اشاره به ارزشمندی نقش شهروندان در شهرهای اسلامی، خاطرنشان کرد: سکونت ۳۶ درصد جامعه شهرهای ایرانی در هشت کلانشهر و هزار و ۷۰ شهر بیانگر تقابل ما با محیط زیست شهری است.
رییس مجمع جهانی شهرهای اسلامی، جذابیت شهری را عاملی برای حضور مردم در هشت کلانشهر عنوان کرد و گفت: تا زمانیکه جذابیتهای شهری را به شهرهای دیگر انتقال ندهیم و نتوانیم شرایط مهاجرت پذیری را اصلاح کنیم مطمئنا چنین تقابلی معنادار خواهد بود.
وی با بیان اینکه نقش شهروندان در محیط زیست شهری بسیار مهم است، تصریح کرد: برنامههای چشمانداز شهرها را باید براساس معیارهای محیط زیست تدوین کنیم و محیط زیست شهری خود را ارتقا دهیم.
نظر شما