به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران، امیر دریادار سیاری، فرمانده نیروی دریایی ارتش در آیین رونمایی از بازی مبارزه در خلیج عدن 2 با تاکید بر این که فضای مجازی هم فرصت است و هم یک تهدید گفت: ما باید کاری کنیم که این فضا و ظرفیت به کمک متخصصان به فرصتی برای جهت دهی مثبت به جوانان و نوجوانان تبدیل شود.
وی با بیان توضیحی در خصوص روند ساخت بازی مبارزه در خلیج عدن 2 یادآور شد کشور ایران یک کشور ژئوپلتیک دریایی به شمار میرود چرا که در شمال و جنوب ایران دریا قرار دارد و ما هم به دریای بسته، نیمه بسته و باز دسترسی داریم.
فرمانده نیروی دریایی ارتش ادامه داد: یکی از مهمترین دسترسی ها آبی ما دسترسی به سواحل مکران و دریای عمان است، چرا که ما از این طریق به آب های دنیا راه داریم و می توانیم به چهارگوشه جهان حرکت کنیم.
دریادارسیاری با تاکید بر این که دریا نیز به مانند فضای مجازی هم یک فرصت است و هم یک تهدید اضافه کرد منابع بسیاری در دریا وجود دارد که ظرف چند سال گذشته با تاکید مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به این منابع توجه دوچندان شده است. در همین رابطه استعمار جهانی تلاش دارد که ما را از دریا دور نگاه داشته و همین مساله خود حاکی از اهمیت دریا برای ماست.
وی با بیان این که منابع فراوانی در دریا وجود دارد و در این راستا می توان از ظرفیت های منابع غذایی، منابع انرژی های نو، انرژی های تجددپذیر، تجارت و گردشگر و ... استفاده کرد افزود: طی ده سال گذشته با تدبیر فرمانده معظم کل قوا توجه به حضور در دریاهای آزاد و فعالیت در عرصه های بین المللی یکی از راهبردهای نیروی دریایی شده است که ما اگر بخواهیم در این فضا صاحب قدرت باشیم باید این مسیر را دنبال کنیم.
فرمانده نیروی دریایی ارتش افزود: دریا نوردان ایرانی با رکورد 5 ماه دریانوردی روی آب و سفر از سواحل مکران و دریای عمان به اقیانوس هند دریای مدیترانه و جنوب آفریقا اقتدار و توانمندی نیروهای مسلح ایرانیان را در برابر جهانیان به رخ کشیدند.
دریادار سیاری تصریح کرد: شاهد بودیم که در اقیانوس هند پدیده دزدی دریایی به وجود آمد و این به خاطر شرایط استراتژیک و عبور کالاهای تجاری بسیار و نفت کش های عبوری از خلیج عدن بود.
وی در ادامه با اشاره به این که این ناامنی کنترل شده ده ها میلیارد دلار به اقتصاد دنیا خسارت وارد کرد گفت: مسیر دریایی ایران تا خلیج عدن 2 هزار 500 کیلومتر است که در این مسیر کشتی ها تجاری و نفت کش های ایرانی بارها مورد تجاوز قرار گرفته اند.
وی با ارائه آماری از کشتی های ایرانی عبوری از خلیج عدن گفت تا به امروز 4 هزار و 200 فروند کشتی تجاری و نفت کش ایرانی از خلیج عدن عبور کرده اند که با وجود 250 مورد درگیری دلاورمردان دریایی ما اجازه ندادند که خسارتی به کشتی های ایرانی وارد شود.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با تاکید بر لزوم نمایش و اطلاع رسانی این دلاورمردی دریانوردان ایرانی در خلیج عدن گفت: بازی مبارزه در خلیج عدن 1 که در سال 1391 رونمایی شد در همین راستا بود و مورد استقبال قرار گرفت. وی با اشاره به ملاقات با فرمانده معظم کل قوا اظهار کرد: در گزارشی که به ایشان ارائه شد به ساخت این بازی و استقبال بالای جوانان از این بازی اشاره شد که ایشان تاکید کردند این مسیر باید توسعه یابد تا جوانان ما بدانند در مبارزه با دزدان، نیروی دریایی ایران از چه اقتداری برخوردار است و مهمترین راه برای اطلاع رسانی به جوانان نیز ساخت همین بازی ها است.
وی با تاکید بر این که مردم از حضور دریاداران ایرانی و امنیت ایجاد شده در مناطق آبی احساس غرور می کنند گفت : این امنیت روی آب ها به اقتصاد سالم کمک می کند و اگر همیت نباشد ما محتاج بیگانگان خواهیم شد.
دریادار سیاری در پایان با تاکید بر این که بازی مبارزه در خلیج عدن 2 فقط یک بازی نیست بلکه یک جهت دهنده نیز هست گفت: در بازی های خارجی به طور معمول ما را منفی نشان می دهند در حالی که ما نیز باید از این فضا استفاده کنیم و این تهدیدات را با مدیریت جهت دهنده و اثر بخش هدایت کنیم.
نظر شما