خبرگزاری شبستان _ خرم آباد، امروز دشمنان در قالب توطئه های مختلف به دنبال الگو سازی برای نسل جوان با هدف تربیت غیر دینی آینده سازان کشور هستند.
دشمنان برای دستیابی به اهداف شوم خود، از ابزارهای مختلف چون اسباب بازی، فضای اینترنت، رسانه و ماهواره ها بهره می گیرد.
دشمنان اسطوره های از اسباب بازی و برنامه های کامپیوتری را به عنوان الگوی فرزندان این مردم معرفی می کنند و گاهی اوقات برخی والدین ناخواسته با تهیه اسباب بازی و یا اجازه پخش برنامه های ماهواره ای و بازی های رایانه ای مسیر را برای قرار گرفتن کودکان در این فضا و الگو گیری نا مناسب قرار می دهند.
اغلب شخصیت های برنامه های کودکان، بازی های رایانه ای و حتی اسباب بازی برای کودکان و نوجوانان به عنوان الگو و ستاره تبدیل می شود.
متاسفانه در پی غفلت های اجتماعی و خانواده ها گاهی افرادی برای کودکان و نوجوانان به عنوان الگو قرار می گیرند که خود افرادی بزرگسال هستند در ظاهری دروغین جوانان و نوجوانان را شیفنه خود قرار می دهند، در حالی که در زندگی واقعی هزاران مشکل اخلاقی و ناهنجاری دارند و روزی که جوانان با این ناهنجاری های از سوی کسی که الگو معرفی شده است آشنا شوند خودذ می تواند سرچشمه ای برای توسعه ناهنجاری های اجتماعی باشد.
با توجه به اینکه الگو پذیری امری طبیعی و غیر قابل انکار است، هوشیاری مراکز فرهنگی، تربیتی و از همه مهم تر خانواده ها می تواند سدی محکم در برابر توطئه های دشمنان باشد.
همایون رهبران، کارشناس مسائل اجتماعی و سیاسی، گفت: روث هندلر Ruth Handler) یک یهودی آمریکایی بود که همراه با همسرش اقدام به تاسیس یک شرکت عروسک سازی کرد.
وی افزود: هندلر در سفری که به آلمان داشت با یک عروسک آلمانی به اسم لیلی (Bild Lilli) آشنا شد "لیلی" یک کاراکتر آلمانی بود، تصویری از زنی سلطه گر که با مردان ثروتمند ارتباط می ریخت با آنان روابط نامشروع داشت و از گفتگوی آشکار در مورد روابط جنسی نامشروع خود با مردان دیگر هیچ ابایی نداشت این شخصیت کارتونی آلمانی درواقع زنی تن فروش بود و در کارتون ها علناَ می گفت من می توانم بدون ارتباط با مردان مسن روزگار سپری کنم اما بودجه ام چنین اجازه ای نمی دهد.
رهبران، اظهار داشت: چنین شخصیتی توجه روث هندلر (Ruth Handler) را به خودش جلب کرد این یهودی آمریکایی تصمیم گرفت با الهام از لیلی (lili) یک عروسک بین المللی بسازد، عروسکی که قرار بود نمادی از جذابیت جنسی و زن ایده آل آمریکایی باشد، روت هندلر (Ruth Handler) نام این عروسک را باربی گذاشت.
وی بیان کرد: باربی در اولین سری تولید خود در سال 1959 کاملاشمایل یک زن نیمه برهنه را داشت که با لباس شنا ظاهر می شد. رهبران، بیان کرد:هدف گذاری اصلی سازندگان و سرمایه گذاران چنان که خودشان اعلام کردند این بود که چنین عروسکی را به عنوان یک مدل برای نسل نوجوان قرار دهند.
رهبران، اذعان داشت: ژاپنی ها اولین کارخانه تولید عروسک باربی را تحت لیسانس آمریکایی ها راه انداختند.
وی با اشاره به اینکه 350 هزار باربی برای توزیع میان نوجوانان سراسر جهان ساخته شد، اذعان داشت: باربی با سرعت به نمادی از سبک زندگی آمریکایی و فرهنگ سکس و برهنگی بدل شد که با سرعت زیادی در میان جوانان سراسر جهان تبلیغ می شد.
رهبران، ادامه داد: باربی بعد ها شمایل یک زن سفید پوست غربی را داشت و این نشان می دهد که تفکر نژاد پرستانه سازندگان تصویر زن ایده آل تنها تصویر یک زن سفید پوست غربی است.
وی ادامه داد:علاوه بر این شکل و شمایل غروسک باربی منجر به یک بیماری روانی بنام "سندرم باربی" شده است که طی آن زنان و دختران تمایل دارند برای این که به شکل باربی دربیایند دست به هر اقدامی بزنند و به این ترتیب سود گران داروها و لوازم آرایشی و تغذیه ای با وعده ی شبیه شدن به عروسک باربی دست به سود آوری های گزاف بزنند.
رهبران، اذعان داشت: اما مشکلات باربی صرفا به مشکلات فرهنگی ختم نمی شد بلکه باربی به یک اسلحه در کار زار سیاسی تبدیل شده است در طی سالیان گذشته باربی بیش از 500 بار در نقش ها و شخصیت های متفاوت عرضه شده است.
وی افزود: یه عنوان مثال در طول چنگ خلیج فارس و جمله آمریکا به عراق در سال 1990 باربی با یونیفرم سربازان آمریکایی به ترویج سیاست های جنگ طلبانه کاخ سفید پرداخت.
این کارشناس مسائل سیاسی و اجتماعی، ادامه داد: صهیونیست های آمریکایی مالک امتیاز باربی تروریست را هم ساخته اند.
وی ادامه داد: پس از حملات 11 سپتامبر نیز باربی با یونیفرم نیروهای ضد تروریستی و چند ملیتی باز برای تایید سیاست های چنگ طلبانه دولت بوش پسر وارد میادان شد.
رهبران، ابراز کرد: بنابر گزارشهای تایید شده در هر ثانیه 3 عروسک باربی در جهان به فروش می رسد و این امر حاکی از سرعت نفوذ فرهنگی آمریکایی در جهان است.
نظر شما