به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، محمدرضا هنرور، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان، امروز (31 تیر) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان گلستان در مورد نظام ارجاع گفت: در برنامه چهارم ردپای پزشک خانواده مبتنی بر نظام ارجاع وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه بیمه سلامت در سال گذشته بخشی از وزارت بهداشت شده، افزود: طرح پزشک خانواده فعالیت خود را از سال 84 آغاز کرده و موظف شد تا با صدور دفترچه بیم سلامت برای تمام ساکنین مناطق روستایی، عشایری و شهرهای زیر 20 هزار نفر امکان بهره مندی از خدمات سلامت را در قالب برنامه پزشک خانواده و از طریق نظام ارجاع فراهم آورد که این طرح با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید سرعت پیدا کرده است.
هنرور با بیان اینکه در نظام ارجاع با اطلاعاتی که پزشک عمومی به متخصص ارائه میدهد باید اقدام کند و اقدامات خود را به پزشک عمومی ارجاع دهد، اظهارداشت: مردم با کمترین هزینه در این نظام ارجاع الکترونیک به پزشک عمومی و تخصصی هدایت میشوند.
وی در خصوص مهمترین هدف اجرای برنامه پزشکی، تصریح کرد: در مناطق روستایی و شهرهای زیر 20 هزار نفر که سرانه آنها را از بیمه سلامت دریافت میکنیم نظام الکترونیک ارجاع را تعریف کنیم که این اتفاق در استان گلستان رخ داده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان با بیان اینکه از سوی وزارت بهداشت نرم افزار «نابـ» به 12 دانشگاه علوم پزشکی تکلیف شده است، گفت: تا کنون دو دانشگاه همچون خراسان رضوی و گلستان توانستند تائیدیه فنی را از سوی وزارت بهداشت دریافت کنند.
وی از حضور وزیر بهداشت در استان خبر داد و افزود: با توجه به مشکلات عمده در نوبت گیری، در سیستم فراینده الکترونیک تبادل داده از طریق سامانه ناب علوم پزشکی حل میشود و به زودی با حضور وزیر بهداشت در استان این سامانه افتتاح می شود.
نظر شما