فضای مجازی یک جبهه مبارزه است

خبرگزاری شبستان: عضو مجلس خبرگان رهبری در دیدار با اعضای سازمان فضای مجازی سراج گیلان اعلام کرد: نگاه به جبهه مجازی باید به چشم یک جبهه و خط مبارزه باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت آیت الله رضا رمضانی، نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری امروز (30تیر) با اعضای استانی سازمان فضای مجازی سراج در مجتمع ولایت رشت دیدار و گفتگو کرد.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری در این دیدار اعلام کرد: استان ما جوان‌های ممتاز و نخبه فراوان دارد و شناسایی نخبگان، نخبه پروری و ساماندهی امور نخبگان در موضوعات مختلف مهم و ضروری است.

 

مدیر موسسه دینی هامبورگ آلمان با بیان اینکه کار فردی خروجی محدودی دارد‌ افزود: جبهه فضای مجازی جبهه وسیع و کار فردی خروجی محدودی دارد و بر همین اساس اگر مجموعه‌ای بخواهد توان برخورد پیدا کند باید به صورت سازمان یافته عمل کند.

 

وی بر تکمیل فرآیند شناسایی نخبگان در عرصه فضای مجازی در سطح استان تاکید کرد و گفت: برخی در استان به صورت فردی در حال فعالیت و علاقه‌مند به فعالیت در فضای مجازی هستند که ضرورت دارد شناسایی شوند.

 

فعالیت در فضای مجازی کاری لطیف و دقیق

رمضانی، فعالیت در حوزه فضای مجازی را کاری لطیف و دقیق توصیف کرد و گفت: اگر می‌خواهید ماهی به دست افراد ندهید و ماهی گیری یاد بدهید استاندارد تعریف شده داشته باشید.

 

وی یادآور شد: کار در فضای مجازی چون لطیف است باید از استحکام و اتقان خاصی برخوردار باشد.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: زیرساخت فعالیت در عرصه فضای مجازی هم به تناسب عملکرد باید از اتقان خاصی برخوردار باشد.

 

وی بر فعالیت در فضای مجازی براساس راهبردها اصرار کرد و گفت: به صورت دقیق‌تر راهبردهای حوزه کاری مشخص باشد. ۱۰ راهبرد تعریف کنید و برای هر راهبرد، ۱۰ راهکار داشته باشید.

 

رمضانی اضافه کرد: پیش از این باید ضرورت و اهداف کار مشخص شود و براساس این اهداف ظرفیت‌ها شناسایی شود.

 

وی خواستار جدیت فعالان حوزه مجازی در بخش تولید محتوا شد و گفت: کار در این حوزه مستلزم یک عقبه پژوهشی است، اگر عقبه پژوهشی نباشد در مقام اجرا توفیق چندانی نخواهید داشت.

 

مدیر موسسه دینی هامبورگ با بیان اینکه نگاه به فضای مجازی باید به چشم یک جبهه وخط مبارزه باشد، اظهار کرد: این جبهه بسیار سخت با توانمندی بسیار قوی که دشمن دارد به نوعی کار شما را حضور در خط مقدم تعریف می‌کند.

 

وی خاطرنشان کرد: باید باور داشته باشیم فضای مجازی یک جبهه است و دیگران در این حوزه در حال تلاش هستند و توزیع کار کرده‌اند.

 

مهندسی نشدن امور فرهنگی از معضلات مهم کشور

رمضانی یکی از معضلات حوزه فرهنگی کشور را مهندسی نشدن امور فرهنگی دانست و گفت: کار در  فضای مجازی باید مهندسی شود. آغاز کار و میانه و پایان کار باید روشن و شفاف باشد تا بتوانید این ظرفیت عظیم را مهندسی کنیم.

 

وی افزود: فعالان فضای مجازی همسو با جریان انقلاب نمی‌توانند در موضوع خاصی محدود شوند باید همیشه آمادگی خود را حفظ کرده تا در جبهه فضای مجازی که متناسب با هر تک فرهنگی دشمن شما یک پاتک داشته باشند.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری بر جذب مخاطب از هر طیفی تاکید کرد و گفت: نسل امروز به منبرهای موعظه‌ای اکتفا نمی‌کند و کار در فضای مجازی به همین خاطر بزرگ است.

 

وی اعلام کرد: به گونه‌ای برخوردار کنید که هر کسی علاقه مند به فضای مجازی است جذب شود. از همه طیف مخاطب داشته باشید تا در گام بعدی بتوانید آنها را جذب کنید.

 

فعالیت در فضای مجازی مخاطب محدود نمی‌طلبد

رمضانی یادآور شد: مخاطب خود را محدود نکنید چرا که فعالیت در فضای مجازی مخاطب محدود نمی‌طلبد.

 

وی درباره لزوم کار صادقانه و پرهیز از افتادن در دام بازی سیاسی هشدار داد و اظهار کرد: باید واقعیت‌ها را به صورت دقیق ببینید و مورد توجه قرار بدهید و سعی کنید بیشتر دنبال کار ایجابی باشید.

 

مدیر موسسه دینی هامبورگ، نقد را عامل رشد خواند و اظهار داشت: هر چند وقت و البته به صورت منظم روش‌ها و فعالیت‌های خود را مورد نقد قرار دهید.

 

وی با بیان اینکه گیلان ظرفیت ممتازی دارد، گفت: بخشی از این امتیاز به نیروی انسانی بر می‌گردد که متاسفانه این مورد تاکنون بروز نداشته است.

 

آیت الله رمضانی تصریح کرد: یکی از اهداف شما باشد ظرفیت نخبگی گیلان را به دیگران اثبات کنید.

 

کد خبر 643218

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha