سود سهام عدالت بعد از نظر شرکت ها پرداخت می شود/سهام به زودی قابلیت معامله می یابد

خبرگزاری شبستان: طیب نیا با اظهار اینکه سود سهام عدالت ۵۰ میلیون ایرانی پس از تصمیم گیری مجامع شرکت های تاثیرگذار پرداخت خواهد شد، گفت: به زودی این سهام آزاد شده و قابلیت معامله می یابد.

به گزارش خبرنگار دولت خبرگزاری شبستان، علی طیب نیا، وزیر امور اقتصادی و دارایی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران راجع به سود سهام عدالت گفت: سود سهام عدالت سال 95 متعلق به سهامداران است و ما 50 میلیون نفر سهامدار در بحث سهام عدالت داریم و سود سال 95 را وقتی مجامع شرکت های تاثیرگذار برگزار کردند و انشالله سود قطعی مشخص شد بین سهامداران تقسیم خواهیم کرد و نسبت به اصل سهام مراحل آزادسازی به صورت نهایی انجام می شود و در آینده نزدیک شاهد آزادسازی سهام خواهیم بود به این معنا که در اختیار افراد قرار می گیرد و قابلیت معامله پیدا می کند.

 

وزیر اقتصاد در پاسخ به سوالی راجع به اینکه آیا از کسب و کارهای اینترنتی مالیات دریافت می شود؟ اظهار داشت: از کسب و کارهای اینترنتی به مفهوم تجارت الکترونیک هنوز مالیات دریافت نمی شود.

 

وی در مورد اصلاحات انجام شده در نظام مالیاتی کشور نیز توضیح داد: در طرح مالیاتی یکی از اهداف اصلی ما این است که جلوی فرار مالیاتی را بگیریم و براساس اطلاعات شفاف درآمد واقعی افراد را شناسایی کرده و مالیات حقه را به صورت عادلانه وصول کنیم.

 

طیب نیا راجع به اقدامات این وزارتخانه در کمک به بانک مرکزی برای ساماندهی موسسات مالی و اعتباری عنوان کرد: مسئولیت نظارت بر موسسات مالی و هم کنترل آنها بر عهده بانک مرکزی است و بانک مرکزی برای هر کدام از آنها متناسب با شرایط و مقتضیاتش برنامه هایی را تنظیم کرده و اجرا می کند که جزییاتش را در اختیار شما قرار خواهد داد و به صورت جدی مسایل هر کدام از آنها را پیگیری می کنند و بخشی از موسسات در سه سال گذشته ساماندهی شدند و بقیه هم در دستور کار ساماندهی است.

 

وزیر اقتصاد در پاسخ به سوال دیگری راجع به اقدامات این وزارتخانه در راستای اقتصاد مقاومتی توضیح داد: تمرکز ما بر این بوده که هم زمینه را برای ارتقای رشد فراهم کنیم و هم آسیب پذیری های فرایند رشد را شناسایی کنیم زیرا اقتصاد مقاومتی هدفش این است که به یک رشد اقتصادی مستمر و پایدار برسیم و رشدی که شرایط زندگی مردم ایران را ارتقا دهد و هم آسیب پذیری کمتری را نسبت به تکانه های خارجی داشته باشد.

 

وی ادامه داد: تمرکز ما در وزارت اقتصاد بر روی شناسایی منابع رشد و منابع آسیب پذیری رشد و کاهش آن بوده است و امسال هم در شرایط خاص و خطیری هستیم که سال اول برنامه ششم توسعه است و در این برنامه هدف گیری شده که ما به نرخ رشد 8 درصدی برسیم و اگر می خواهیم شرایط زندگی مردم را ارتقا دهیم و اگر خواهان این هستیم که برای جوانان اشتغال ایجاد کنیم حتماً باید به یک رشد اقتصادی مناسب دست یابیم.

 

طیب نیا با اشاره به این نکته که با یکسری چالش ها مواجه هستیم که می تواند فرایند رشد را با مشکلاتی مواجه کند، خاطرنشان کرد: میزان تامین مالی کشور کم است که نیازمند یک سری اصلاحات ساختاری در نظام بانکی کشور است و ساختار بودجه دولت هم باید اصلاحات اساسی در مورد آن صورت بگیرد و بدون اصلاح آن نه با تورم می شود مقابله کرد و نه به رشد اقتصادی پایدار می توان دست یافت که چالش های دیگر مهم را هم باید مورد مقابله قرار دهیم و اجرای این اصلاحات و برنامه ساختاری مناسب نیازمند یک تیم اقتصادی منسجم و دولت منسجم است که رئیس جمهور براساس برنامه ای که برای 4 سال آینده تنظیم کرده اند یک تیم منسجم را طراحی می کنند که برای رسیدن به این نکته یاری کند و همه ما در دولت به عنوان سربازان نظام برای رسیدن به این نکته باید تلاش کنیم.

 

کد خبر 643047

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha