همایش ملی نگرش علمی و کاربردی به عفاف و حجاب در ۸ رشته برگزار می‌شود/هدف دانشگاه الزهرا از برپایی این جشنواره کاهش آسیب‌های اجتماعی است

خبرگزاری شبستان: دبیر علمی همایش ملی نگرش علمی و کاربردی به عفاف و حجاب گفت: این جشنواره در ۸ رشته ادبیات، حقوق، علوم تربیتی، ارتباطات و رسانه، الهیات و مبانی رفتاری، هنر، جامعه شناسی، روانشناسی، برنامه ریزی، سیاستگذاری، بهداشت و سلامت برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، خانم فتاحی‌زاده، دبیر علمی همایش ملی نگرش علمی و کاربردی به عفاف و حجاب پیش از ظهر امروز در نشست خبری جشنواره ملی بانوی کرامت که در سازمان فعالیت های قرانی دانشجویان ایران برگزار شد، با اشاره به اینکه حجاب و عفاف از مسایلی است که امروز جامعه ما درگیر آن است، اظهار داشت: تمرکزی که دانشگاه الزهرا امروز بر روی موضوع حجاب داشته است به خاطر کاهش آسیب‌های اجتماعی برگرفته شده از موضوع عفاف و حجاب است.

وی ادامه داد: امیدواریم با هم‌افزایی دانشگاه الزهرا بتوانیم بحث آسیب شناسی عفاف و حجاب را در کارگاه‌های علمی بتوانیم موضوع را مورد نقد و بررسی قرار دهیم از این رو به دنبال موضوع گفتمان سازی صیانت از عفاف و حجاب هستیم.

دبیر علمی جشنواره ملی بانوی کرامت تاکید کرد: این جشنواره در آذرماه امسال برگزار خواهد شد که اساس شکل گیری آن موضوع علمی کاربردی با عنوان عفاف و حجاب می باشد. این موضوع توسط شورای تخصصی دانشگاه الزهرا و کمیته عفاف و حجاب این دانشگاه انجام شده است، از این رو ما شورای سیاستگذاری و کمیته های علمی را در این راستا با کمک دانشگاه امام صادق (ع)، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه علامه طباطبایی و دانشگاه الزهرا تشکیل شده است.

فتاحی‌زاده یادآور شد: امیدواریم در هفتم و هشتم آذرماه امسال این جشنواره در دانشگاه الزهرا به بهترین شکل برگزار شود و هدف ما از این برگزاری تداوم راه این جشنواره در سال های آتی خواهد بود، این همایش دارای دو ویژگی می باشد ابتدا نگاه فراجنسیتی به موضوع عفاف و حجاب و سپس موضوع علمی و کاربردی بودن این جشنواره است. در بخش اول باید گفت وقتی کلمه عفاف و حجاب به میان می آید ناخودآگاه نگاه ها به سوی بانوان منعکس می شود و این در حالی است که مسئله عفاف و رفتارهای عفیفانه و خویشتن داری اختصاصی به خانم ها ندارد بلکه نقش آقایان در زندگی عفیفانه بیشتر مدنظر قرار می گیرد.

وی افزود: حفظ سلامت جامعه و نسل های آن و همچنین تامین امنیت روانی آحاد جامعه موضوع بسیار مهمی است و آقایان باید در این راستا نقش آفرینی کنند. در بخش دوم موضوع علمی و کاربردی بودن این جشنواره مطرح می شود که در این راستا نقش دانشگاهیان همچون سایر نهادها و موسسات پررنگ نبوده است و از این رو دانشگاه الزهرا به عنوان آغازکننده این مسیر شروع خوبی را داشته است.

دبیر علمی همایش ملی نگرش علمی و کاربردی به عفاف و حجاب با اشاره به اینکه در زمینه عفاف و حجاب شبهات زیادی مطرح است، خاطرنشان کرد: ما بنا داریم به عنوان یک نکته مثبت برای پاسخ به شبهات در این راستا یک اولویتی را ایجاد کنیم زیرا اگر جایی برای پاسخ به شبهات وجود نداشته باشد جامعه دچار مشکل خواهد شد.

فتاحی زاده در رابطه با پوشش رسانه این جشنواره نیز تصریح کرد: این اطلاع رسانی را در قبال جشنواره ملی بانوی کرامت باید داشته باشیم زیرا اقبال رفتار عفیفانه باید از این رو که زمینه چه موضوعاتی خواهد بود، بررسی شود. ما باید رفتار عفیفانه و حجاب را در فرهنگ غرب مورد بررسی قرار دهیم.

وی در مورد رشته های علمی جشنواره ملی بانوی کرامت گفت: این جشنواره در بخش علمی خود در رشته های ادبیات، حقوق، علوم تربیتی، ارتباطات و رسانه، الهیات و مبانی رفتاری، هنر، جامعه شناسی، روانشناسی، برنامه ریزی، سیاستگذاری، بهداشت و سلامت برگزار می شود.

فتاحی زاده ادامه داد: پیش نشست هایی در پژوهشگاه ها و دانشگاه ها نیز خواهیم داشت و از این رو اعلام آمادگی کردیم همچنین بنا داریم در کنار برنامه جشنواره تیزرهای تبلیغاتی نیز به همراه پوشش خبری داشته باشیم.

دبیر علمی همایش نگرش علمی و کاربردی در پایان گفت: تا به امروز در بخش علمی 288 مقاله ارسال شده است. همچنین 461 نفر تا به امروز ثبت نام کرده اند و انتظار می رود با تمدید زمان جشنواره آثار علمی بیشتری نیز ارسال شود.

 

کد خبر 642765

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha