گام های بلند در راستای ارتقاء وضعیت درمانی لرستان برداشته شد

خبرگزاری شبستان: مدیردرمان تأمین اجتماعی لرستان، از افزایش گام های بلند در عرصه درمانی استان خبرداد و گفت: ۴۹ میلیون و ۱۴۲ هزار و شش مورد مراجعه درماني به مراکز درمانی لرستان انجام شده است.

امین بهاروند، مدیردرمان تأمین اجتماعی لرستان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، گفت:خدمات درمان مستقیم با استفاده از فضاها و ابنیه و امکانات درمانی تحت مالکیت سازمان انجام می شود.

 

وی افزود: خدمات درمان غیرمستقیم از طریق خرید خدمت پزشکان، گروه های پزشکی، بیمارستان های بخش دولتی و خصوصی، مراکز کلینیکی و پاراکلینیکی و داروخانه ها انجام می شود.

 

بهاروند، اظهار داشت: درمان غیرمستقیم، درمانی است که بیمه شدگان از طریق خدمات درمانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مراکز بهداشتی، درمانی و بیمارستانی وزارتخانه ها، نهادها، ارگان های دولتی و غیردولتی طرف قرارداد سازمان استفاده می کنند و یا با مراجعه به پزشکان و بیمارستان های خصوصی غیرطرف قرارداد، هزینه های درمانی را حسب تعرفه های مصوب از دفاتر رسیدگی به اسناد پزشکی دریافت می  کنند.

 

مدیردرمان تأمین اجتماعی لرستان، اظهار کرد: در دولت تدبیر و امید، مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان لرستان  به همت و تلاش کارکنان، گام های بلندی در راستای ارتقاء وضعیت درمان جامعه تحت پوشش استان انجام داده است.

 

بهاروند، از جمله این اقدامات می توان به ساخت و راه اندازی ساختمان ستاد مدیریت درمان و دفتر رسیدگی به اسناد پزشکی، ایجاد مراکز درمانی در شهرستان های پلدختر و نورآباد،  ساخت درمانگاه جدید در شهرستان ازنا با فضای مناسب و تجهیزات مورد نیاز، بازسازی و راه اندازی بخش های مختلف مانند بخش های اورژانس، زایشگاه و استریل بیمارستان های خرم آباد، بروجرد و دورود، ارایه خدمات ویژه به بیماران خاص، حمایت از اجرای طرح تحول سلامت در استان علیرغم بار مالی زیاد برای سازمان، ساخت سالن ورزشی چند منظوره در بیمارستان خرم آباد، ایجاد جایگاه فرود بالگردو امداد هوایی، میزبانی همایش ها و المپیادهای فرهنگی ورزشی کشوری و... در این مدت اشاره کرد.

 

وی خاطرنشان کرد: با اجرای طرح ارتقاء هتلیینگ بیمارستان ها، خرید و راه اندازی تجهیزات پزشکی پیشرفته مانند دستگاه های ام آر آی،  سی تی اسکن و به روز کردن سایر تجهیزات تشخیصی و درمانی مانند رادیولوژی دیجیتال، سونوگرافی، ماموگرافی، تجهیزات اتاق عمل و... گامی در جهت تکمیل ارایه خدمات برداشته شد.

 

بهاروند، ابراز کرد:  یکی دیگر از اولویت های این مدیریت افزایش بهره وری، ایجاد شادی و نشاط، به کارگیری توان فکری و ایده  مدیران و کارکنان با استقرار سیستم های نوین مدیریتی از قبیل مدیریت دانش، سیستم بهبود کیفیت، مدیریت منابع انسانی بوده است به همین منظورنشست های فراوان در فضای بسیار دوستانه و با نقد آزاد، تشکیل اتاق فکر، راه اندازی نظام پیشنهادات، تشکیل جلسات هم اندیشی، اجرای مسابقات ورزشی، جنگ های شادی و اردوهای درون و برون استانی در اولویت برنامه ها قرار داشته است.

 

 وی اذعان داشت: مجموعه فعالیت های انجام شده منتج به انتخاب مدیریت درمان استان لرستان  به عنوان مدیریت برتر در سطح مدیریت های درمان کل کشور شده و مدیر درمان استان به عنوان مدیر نمونه کشوری انتخاب و در همایش مدیران سازمان معرفی و تقدیر به عمل آمد.

 

بهاروند، بیان کرد: در بررسی فرایند ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرائی توسط استانداری لرستان، مدیریت درمان تأمین اجتماعی در سال 1394 موفق به کسب رتبه برتر در حوزه خدمات رسانی مطلوب به مردم گردید و در جشنواره شهید رجائی در دو نوبت به عنوان دستگاه برتر استان معرفی شد.

 

مدیردرمان تأمین اجتماعی لرستان،با اشاره به آمار عملكرد مراكز ملكي تامین اجتماعی استان، گفت: در سال 1395 تعداد  49 میلیون و 142 هزار و شش مورد مراجعه، جهت خدمات تشخيصي درماني به 12 مركز ملكي مديريت درمان تامين اجتماعي در استان لرستان كه شامل 3 بيمارستان، 2 پلي كلينيك و 7 درمانگاه مي باشند صورت گرفته است كه نسبت به سال قبل 9 درصد رشد داشته است.

 

بهاروند، با اشاره به عملكرد حوزه درمان غير مستقيم، بیان کرد: خدمات مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان در بخش درمان غیر مستقیم از طریق دفتر رسیدگی به اسناد پزشکی با انعقاد قرارداد خرید خدمت از اشخاص و مراکز تشخیصی و درماتی ارایه می شود.

 

وی با اشاره به خدمت درمانی شامل ويزيت و خدمات جانبي، گفت: در بخش بستري 90 درصدهزينه تعرفه دولتي و دربخش سرپائي 70درصد تعرفه دولتي به عهده سازمان  است.

 

مدیردرمان تأمین اجتماعی لرستان، اظهار کرد: درسال 1395 بالغ بر 150 ميليارد تومان جهت ارائه خدمت به بيمه شدگان در درمان غيرمسقيم هزينه شده است.

کد خبر 642629

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha