به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، مهدی جعفری امروز (25 تیر) در اولین جلسه کارگروه پیش بینی و پیشگیری از گسترش بافت های ناکارآمد ستاد استانی بازآفرینی شهری اظهار داشت: با توجه به موقعیت بیرجند و کویری بودن آن برای ایجاد فضای سبز به هزینه بسیاری نیازمند هستیم.
وی با اشاره به اینکه سال های گذشته کمربند سبزی در مسیر بیرجند - زابل ایجاد شده بود، گفت: برای نگهداری این کمربند به اعتباری حدود یکصد میلیون تومان در هر سال نیازمند هستیم و در این راستا بودجه کافی در اختیار ما قرار نمی گیرد.
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی بیان کرد: در اوخر سال ۹۵ اعتبارات خوبی برای سکونتگاه های غیر رسمی شهرهای بیرجند، قائن و بشرویه توسط دولت در نظر گرفته شد و این اعتبارات در بخش های تامین آسفالت، بازسازی خانه محله و بافت های تاریخی به کار گرفته می شود.
جعفری با بیان اینکه سیاست ما این است که سرمایه گذاری بیشتر در بخش بافت های فرسوده انجام شود، افزود: توجه اصلی ما مبنی بر بازآفرینی بافت های قدیمی است و از سال گذشته تاکنون ۶ تا ۷ پروژه در زمینه بافت های قدیمی بیرجند در دستور کار داریم.
قاسم تنها معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی هم در این جلسه با اشاره به اینکه یک هزار و ۸۵۰ نقطه آبادی استان در سامانه کاداستر جانمایی شده اند، اظهار کرد: تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان تحویل طرح فایل ثبتی را انجام داده اند و ۴۰ روستای زیر ۲۰ خانوار تعیین محدوده کرده ایم.
وی به ارای طرح هادی اشاره کرد و گفت: بنیاد مسکن متولی اجرای این طرح در روستاها است و در پیرامون بیرجند ۲۶ روستا وجود دارد که طرح هادی در تمامی این روستاها به جز ۳ روستا اجرایی شده است.
نظر شما