تعاونی های مصرف محلی مساجد، بازوی اجرای توزیع عادلانه کالا

مدیر عامل اداره اتحادیه تعاونی‌های مصرف محلی استان تهران هدف از ایجاد تعاونی‌های مساجد را توزیع عادلانه کالا در جامعه و گسترش عدالت اجتماعی دانست.

 

ابراهیم طلایی، مدیرعامل اداره اتحادیه تعاونی‌های مصرف محلی با اشاره به روند تشکیل اولین تعاونی‌ها در مساجد به خبرنگار شبستان گفت: تعاونی‌های مصرف محلی برای ایجاد و گسترش عدالت اجتماعی و دسترسی آسان توزیع کالا و توزیع اقلام با قیمت مناسب بین اقشار آسیب‌پذیر جامعه تشکیل شده اند.

 

وی افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی با از بین رفتن نهادهای سابق، برای توزیع کالا نیاز به نهادهای جدیدی بود. بر این اساس گروه‌های انقلابی و مؤمن به پا خاستند و در دل مساجد تعاونی‌های مصرف محلی راه اندازی کردند. این شرکت‌های تعاونی قانون‌مند و با نظام و ساز و کار مشخص در جامعه در سطح محلات شروع به خدمت‌رسانی کردند.

 

طلایی یادآور شد: این شرکت های تعاونی در مساجد با اسامی ائمه اطهار(ع) و شهدا نام‌گذاری شدند و به صورت خودجوش و مردمی اداره می‌شدند.

 

وی با اشاره به فعالیت 263 شرکت تعاونی در مساجد در حال حاضر از میان 500 شرکت تعاونی که در گذشته فعال بوده است، گفت: تعاونی‌های مساجد در زمان انقلاب و جنگ نقش اساسی در توزیع کالا داشتند و با کمک افراد خیر در هر محل تشکیل شدند که به مرور به دلیل کمبود فضای مناسب، فعالیت برخی از آنها متوقف شد. 

 

طلایی با اشاره به خدمت صادقانه 30 ساله تعاونی‌های مساجد ادامه داد: این شرکت‌های تعاونی بر اساس اساسنامه مشخص و برای تنظیم بازار عرضه و تقاضا و کاهش قیمت فعالیت می کنند و از بدو تأسیس با اساسنامه‌ای مشخص و درخواست هیئت مؤسس پس از  تشکیل مجمع عمومی و ثبت مجمع فعالیت خود را در اماکن استیجاری و یا املاک خیرین محلی آغاز کردند.

 

مدیرعامل اداره اتحادیه تعاونی‌های مصرف محلی در مساجد با اشاره به ثمرات و برکات تشکیل و فعالیت این تعاونی‌ها گفت: این شرکت‌های تعاونی در مساجد اولین شبکه توزیع زنجیره‌ای در کشور و بازوی اجرای توزیع عادلانه کالا هستند و در دوران جنگ تحمیلی و تهدید ایران به بمباران شیمیایی، تعاونی های مصرف در مساجد لوازم مقابله با بمباران موشکی و شیمیایی را وارد و در اختیار مردم قرار دادند.

 

وی ادامه داد: توزیع کالابرگ در شرکت تعاونی مصرف در مساجد تا دو سال پیش و حدود 5/1 کالابرگ استان تهران به همت تعاونی‌های مساجد توزیع شده است.

 

طلایی خاطرنشان کرد: 300 هزار نفر روزانه در سطح تهران به تعاونی‌های مصرف محلی در مساجد مراجعه می‌کنند و در حال حاضر این اتحادیه با 20 هزار سردخانه 700 متری، انبارهای مجهز و مجتمع در بهترین نقاط تهران و با ناوگان حمل و نقل به شرکت‌های تعاونی کالا با قیمت مناسب به شرکت‌های تعاونی می رسد و در اختیار مردم قرار می گیرد. 

پایان پیام/
 

کد خبر 64174

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha