تصویب سند سلامت اجتماعی کشور در سال ۹۶/ دولت زمینه تحقق نظام چند لایه تامین اجتماعی را فراهم می کند

خبرگزاری شبستان: معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: سند سلامت اجتماعی کشور در سال ۹۶ تصویب خواهد شد که می تواند به هماهنگی بیشتر در این زمینه کمک کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، شهیندخت مولاوردی امروز(22 تیر) در شورای اداری خراسان جنوبی اظهار کرد: انتخابات عامل اسنجام و همبستگی اجتماعی است و در چهل سالگی انقلاب اسلامی شاهد مشارکت بی نظیر و 73 درصدی مردم مردم بودیم اما تداوم این انسجام نیازمند برنامه و عزم همگانی است.

 

وی افزود: در این سالها سیاست‌ها مختلف، سوء مدیریت و تحریم های ظالمانه شکاف‌ها و گسل‌ها را در کشور بیشتر کرده و برای فائق آمدن به این موارد به همبستگی اجتماعی و انسجام ملی نیاز داریم.

 

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه اختلاف نظر و دیدگاه ها باید برای خدمت بیشتر و سرعت بخشیدن به روند توسعه کشور باشد، گفت: اما اگر روند موجود که شاهد آن هستیم ادامه یابد قطعاً نخواهیم توانست دغدغه های مشترکی که با وحدت نظر قابل رفع است را از بین ببریم.

 

رشد پایدار با شعار دادن و مباحث تئوری میسر نمی شود

مولاوردی با اشاره به اینکه چندین سال است شعار سال به اقتصاد مقاومتی اختصاص می‌یابد، ادامه داد: امیدواریم قدم های مثبت و عملی در این زمینه برداشته شود و امروز نیاز اساسی جامعه رشد پایدار است که در سند چشم انداز 20 ساله و برنامه ششم توسعه به آن اشاره شده که این رشد پایدار الزاماتی دارد و با شعار دادن و مباحث تئوری نمی توان به وضعیت مطلوب و اهداف انقلاب دسترسی پیدا کنیم.

 

وی بیان کرد: در شرایط موجود دولت مباحث اقتصادی را در اولویت کار قرار داده و نیاز جامعه به امنیت سرمایه و انتقال دانش فنی است.

 

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه مطرح می شود با توافق برجام  دروازه های کشور به روی کالاهای خارجی باز می شود و وضعیت تولید داخلی و صادرات کشور وخیم تر می شود، گفت: با سیاست های دولت یازدهم و ادامه دولت دوازدهم این امر دنبال نمی شود بلکه سیاست برد برد و تعامل و همکاری فناورانه در دستور کار است.

 

کارگروه رفع موانع کسب و کار بانوان در حوزه کارآفرینی تشکیل شد

مولاوردی با تاکید بر اینکه دولت تدبیر و امید در خصوص تحقق اقتصاد مقاومتی فراتر از انتظار عمل کرده، بیان داشت: در این زمینه دولت به سهم خود حرکت جدی را شروع کرده و امیدواریم سایر قوا نیز عزم خود را نشان دهند و گرنه با بیماری مزمن اقتصادی دولت به تنهایی نمی تواند این مهم را به دوش بکشد.

 

وی با اشاره به اینکه بهبود فضای کسب و کار در دستور کار دولت است، گفت: کارگروهی با فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی برای رفع موانع کسب و کار زنان در حوزه کارآفرینی و مواردی که ما را به افزایش نرخ مشارکت اقتصادی  زنان می رساند، تشکیل شده است.

 

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده بیان کرد: سالها شاهد بی انضباطی و نبود برنامه بودیم که نفس صنعت را بریده بود اما با امید به آینده و برنامه ریزی در دولت تدبیر و امید شاهد احیای بخشی از واحدهیا صنعتی هستیم و ثبات اقتصادی حاکم شده و امیدواریم تدوام داشته باشد.

 

سند سلامت اجتماعی کشور در سال 96 تصویب خواهد شد

مولاوردی با بیان اینکه اصلاحات اقتصادی در دست.ر کار دولت قرار دارد، اظهار کرد: در حوزه آسیب های اجتماعی فقر و بیکاری از اولویت های کاری است و در این حوزه سیاست انکار و سرپوش گذاشتن به آسیب های اجتماعی کمرنگ شده است و در عالی ترین سطح نظام به این مهم توجه می شود و تا پایان برنامه ششم باید به کاهش 25 درصدی آسیب های اجتماعی برسیم و این مهم با عزم ملی و تعامل تمام قوای سه گانه و ارگان های تاثیرگذار محقق می شود.

 

وی ادامه داد: فعالیت های جزیره گونه و دوبارکاری و موازی کاری که در گذشته شاهد بودیم کم شده و اکنون جهت گیری صحیح امیدواری ما را بیشتر می کند و سند سلامت اجتماعی کشور در سال 96 تصویب خواهد شد که می تواند به هماهنگی بیشتر در این زمینه کمک کند.

 

مسابقه و اختلاف نظرها برای خدمت بیشتر به مردم باشد

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده تاکید کرد: همه گروه ها و جناح های سیاسی باید با اتحاد و اتفاق نظر تلاش کنند و آستانه تحمل یکدیگر را بالا ببریم و مسابقه و اختلاف نظر ما برای خدمت بیشتر به مردم باشد و هیچ فرصتی را در این زمینه از دست ندهیم و مسئولان را سرگرم نکنیم که نتوانند به  فرصت خدمت به مردم بپردازند.

 

به گفته وی باید پیام انتخابات اخیر مبنی بر همبستگی اجتماعی را درک کنیم و در این دوره بدون هیچ گونه تنشی شاهد گفتگوی ملی بودیم و باید قدر این وضعیت را بدانیم و آن را به بعد از انتخابات تسری دهیم و با ادامه آن برای کارهای بزرگی و اهداف مشترک گام برداریم.

 

مولاوردی با تاکید بر اینکه باید تفاوت و تنوع بزرگ در جامعه ایران را به رسمیت بشناسیم، افزود: باید از این فرصت برای تعالی و توسعه کشور استفاده شود.

 

پیش بینی‌های برنامه ششم برای توسعه متوازن کافی نیست

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده عنوان کرد: در گذشته روند توسعه بیشتر در مرکز کشور بوده و شاهد توسعه نامتوازن هستیم هرچند پیش بینی‌هایی در برنامه ششم توسعه شده اما کافی نیست و باید بیشتر به این مهم پرداخته شود.

 

مولاوردی افزود: امیدواریم مردم سخت کوش استان خراسان جنوبی بتوانند متناسب با تلاش خود از مواهب توسعه متوازن در کشور بهره مند شوند.

 

وی بر لزوم و بهره مندی از ظرفیت زنان و جوانان تاکید کرد و گفت: زنان نیروی بزرگ و تاثیرگذار جامعه هستند  و باید رویکردها در حوزه فرهنگ از باید به باور، از ظاهر به  معنا و از تبلیغ به تعمیق تغییر دهیم.

 

باید از فعالیت محوری به اثر بخشی در حوزه فرهنگ برسیم/ انتظار جوانان داشتن نقش و تاثیرگذاری در اداره کشور است

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده بیان داشت: بشتر اقدامات و گزارشات ما در حوزه فرهنگ و عفاف و حجاب ارائه بیلان کاری و فعالیت محوری است و به اثرگذاری توجه نمی شود لذا باید از فعالیت محوری به اثر بخشی در حوزه فرهنگ برسیم.

 

مولاوردی با اشاره به اینکه انتظار جوانان این است که در اداره کشور دارای نقش و تاثیرگذار باشند، اظهار داشت: ماده 27 قانون برنامه پنجم توسعه  دولت را موظف کرده آیین نامه نظام جامع تأمین اجتماعی و بیمه‌های چند لایه را تهیه و تدوین کند پیش نویس آن آماده است و بیمه زنان خانوار در این لایحه محقق می شود.

 

 

 

 

کد خبر 641624

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha