زهرا بیگدلی در گفتگو با خبرنگار شبستان در قزوین بیان کرد: حجاب و عفاف یک امر فطری است و فطرت به عنوان یک نعمت بزرگ و با ارزش همگانی در وجود همه انسان ها بدون استثناء قراردارد.
وی ادامه داد: در موضوع زندگی آدم وحوا پس ازتناول ازشجره منهیه، در قرآن آمده که چون از آن درخت تناول کردند، زشتی هایشان (منظور زشتی های پنهان) آشکار شد و بر آن شدند که از برگ درختان بهشت، خود را بپوشانند که استاد جوادی آملی در تفسیر این فراز شریف می فرمایند: سرعت درپوشیدن خود با برگ های درختان بیانگر آن است که پوشش برای زن ومرد امر فطری و ذاتی است و بشر برای پاسخ دادن به ندای فطری خود به دنبال پوشش است.
مسئول دفتر امور خواهران ستاد عالی هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی مساجد کشور اضافه کرد: اگر به عقل هم رجوع کنیم ما را به پوشش و حجاب دعوت می کند چرا که مایه کرامت و حفاظت از حرمت و حیثیت زن در مقابل انحرافات و بیهودگی ها و پوچی هاست و به لحاظ روانی هم سبب آرامش و طمانینه می شود و به قول استاد شهید مطهری می توان اینطور بیان کرد که اولین خاصیت روانی حجاب، آرامش روانی فرد و اجتماع است.
وی عنوان کرد: اینکه بزرگان دینی ما، صاحب نظران و اندیشمندان منصف و اهل استدلال و منطق، بیان می کنند حجاب و عفاف، ضامن سعادت و سلامت خانواده است مبتنی بر این اصل است که اساس ترکیب وجود زن دارای قدرت جذب طبیعی است.
بیگدلی اعلام کرد: در آیات شریفه قرآن برای حفظ آرامش زن و مرد، اصالت به زن داده شده و پوشش معین شده برای زنان موجب تعدیل جاذبه های طبیعی شده و این نعمت الهی را در مسیر و مجرای منطقی و اصولی قرار می دهد به این معنا که حس جاذبه و خودآرایی زن و زیبایی های ظاهری او و جاذبه های طبیعی وجود او در جامعه، فساد آور نباشد و در عوض در درون خانواده نقش مثبت ایفا کند.
وی تصریح کرد: با نگاه روانشناسانه و از بعد فرهنگی با مطلب دیگری هم مواجه هستیم به این معنا که پوشش ظاهری بیانگر شخصیت و افکار و اعتقاد درونی افراد است و انسان مسلمان، پوشش را وسیله ای برای بیان اعتقادات خود و تقرب به خدا می داند، از این رو پوششی انتخاب می کند که با فرهنگ دینی و اسلامی سازگار باشد و این پوشش در سطح جامعه فرهنگ اسلامی را به نمایش بگذارد.
مسئول دفتر امور خواهران ستاد عالی هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی مساجد کشور در ادامه توضیح داد: موضوع دیگر آن که زن از منظر قرآن کریم و در نگاه آیین اسلام به عنوان «امینِ حقُ الله» مطرح است، یعنی این مقام و جایگاه این حرمت را خداوند به مثابه امانت الهی به زنان اعطا فرموده و در واقع حجاب، تنها مربوط به خود زنان نیست بلکه حجاب، حقّی الهی است.
وی با اشاره به استفاده ابزاری غرب از زنان تأکید کرد: مکاتب الحادی و تفکرات غربگرا در جوامع مختلف زن را به خاطر جاذبه ای که دارد به صورت یک کالا و وسیله ی تبلیغات مورد سوء استفاده قرار می دهند.
بیگدلی یادآور شد: در چنین تفکر و نگرشی شخصیت زن سقوط می کند و ارزش های انسانی او به دست فراموشی سپرده می شود و مثل یک عروسک در دست سودجویان مبادله می شود و با از بین رفتن این زیبایی ظاهری، آن ارزش ظاهری هم از بین خواهد رفت.
نظر شما